UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Wlodzimierz Bartkowski - My Heritage

Wolne forum wymiany myśli, doświadczeń i wiedzy

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika

Ynicz
Podziękował/a: 41 razy
Podziękowano: 315 razy
Kontakt:

Re: Wlodzimierz Bartkowski - My Heritage

Post autor: Ynicz » śr lut 26, 2014 3:09 pm

Nie wydaje mi się, aby takie coś było możliwe. MyHeritage raczej nie pozwoliłby sobie na takie coś, że ktoś zarabia dzięki nim.
Jakieś logiczniejsze wytłumaczenie, które przychodzi mi na myśl, to opłacenie abonamentu. Ja posiadam witrynę Premium, ale wyszukiwać nie mogę (będzie to możliwe, jeśli wykupię kolejną opcję za 9,95$/miesiąc). Oni co chwila coś zmieniają i różnie to było przedstawiane, stąd gdzies mogła się pojawić kwota 35$. Ja również trafiłem na taką osobę, co po drzewach "skacze" i zbiera sobie dane. Teraz usunąłem wszelkie dane osób zmarłych i mam same imiona i nazwiska. To są lata mojej pracy i nie jest miło, kiedy ktoś sobie od tak to kopiuje (przy czym kopiuje osoby ze sobą niespowinowacone). Oczywiście jeśli ktoś zapyta, czy coś, to nie ma problemu, abym udostępnił dokumenty, czy dane, ale nie takim sposobem.
Pozdrawiam,
Marcin Marynicz, syn Adama, wnuk Adama, prawnuk Franciszka, 2xprawnuk Andrzeja, 3xprawnuk Jana, 4xprawnuk Wojciecha, 5xprawnuk Szymona

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wymiana doświadczeń”