Witam,
Może ktoś z Państwa posiada poniżej wymienione publikacje:
1. Wiśniewski J, Parafia Kołaki Zarys dziejów osadnictwa, [w:] Roczniki Humani¬styczne, rok XXXII, zeszyt 2, rok 1984.
2. Jemielity W., Jubileusz parafii 500-lecia parafii Jabłonka Kościelna, Jabłonka Kościelna 1993.
Będę wdzięczna za odzew.
Pozdrawiam
Edyta
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Poszukuję - "Parafia Kołaki Zarys dziejów osadnictwa" oraz "Jubileusz parafii 500-lecia parafii Jabłonka Kościelna"
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 175
- Podziękował/a: 2 razy
- Podziękowano: 3 razy
Poszukuję - "Parafia Kołaki Zarys dziejów osadnictwa" oraz "Jubileusz parafii 500-lecia parafii Jabłonka Kościelna"
Szukam: Dąbrowski, Zaremba, Kossakowski, Ślesiński, Moczydłowski (ziemia nurska i łomżyńska) oraz Wzorek, Siedlik, Ciurej (dawna Galicja)
-
- Podziękował/a: 1 raz
Re: Poszukuję - "Parafia Kołaki Zarys dziejów osadnictwa" oraz "Jubileusz parafii 500-lecia parafii Jabłonka Kościelna"
Trochę czasu minęło. Jeżeli dalej potrzebujesz to mam obie pozycje. Wysłałem e-mail, nie wiem czy doszedł.
Pozdrawiam
Mariusz
Pozdrawiam
Mariusz
-
AUTOR TEMATU - Posty: 175
- Podziękował/a: 2 razy
Re: Poszukuję - "Parafia Kołaki Zarys dziejów osadnictwa" oraz "Jubileusz parafii 500-lecia parafii Jabłonka Kościelna"
Nadal potrzebuję ww.pozycji. Szczegółowe informacje przesłalam na e-mail.
Pozdrawiam
Edyta
Pozdrawiam
Edyta
Szukam: Dąbrowski, Zaremba, Kossakowski, Ślesiński, Moczydłowski (ziemia nurska i łomżyńska) oraz Wzorek, Siedlik, Ciurej (dawna Galicja)
-
- Podziękował/a: 1 raz
Publikacje przesłane. Pozdrawiam
Mariusz
Mariusz