UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Cieśla, Martuś, Milcarz, Szymański

Miejsce dla przedstawienia poszukiwanych nazwisk

Moderator: Moderatorzy

NOWY TEMAT tworzymy wyłącznie poprzez bazę danych "Szukam nazwiska" (górne menu forum)
Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
barkal

Cieśla, Martuś, Milcarz, Szymański

Post autor: barkal » śr paź 07, 2009 8:34 am

Cieśla, Martuś, Pyrek -Małopolska i Podkarpacie ( głównie wieś Siedliska koło Gorlic )
Milcarz, Szymański, Bednarz - woj.świętokrzyskie:Końskie i okolice ( głównie wieś Adamek )
Ostatnio zmieniony wt maja 31, 2011 8:59 am przez barkal, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam - Barbara

Awatar użytkownika

zetka
Podziękował/a: 151 razy
Podziękowano: 28 razy
Kontakt:

Re: Szukam nazwisk Cieśla, Martuś, Milcarz, Szymański

Post autor: zetka » śr paź 07, 2009 10:51 am

Napisz coś więcej :jakie miejsca - rejony Polski Cię interesują? przedziały lat może więcej danych dotyczących osób o tych nazwiskach :)

:):):) takich nazwisk "jak mrówek " :)

Mam Szymańskich parafia Bejsce woj. świętokrzyskie
Pozdrawiam Żaneta
Indeksuję Bejsce, Kazimierzę Wielką i Małą -pomogę odnaleźć przodków w tych parafiach
Szukam ślubu Andrzeja Otwinowskiego z Marianną Ekielman
mój blog http://korzenieprzodkow.blogspot.com/

bona136
Podziękował/a: 2 razy

Re: Cieśla, Martuś, Milcarz, Szymański

Post autor: bona136 » śr wrz 22, 2010 1:44 pm

Witam! moja babcia Maria Żmijewska zd.Szymańska,jej ojciec to Wincenty Szymański-żona Wincentego Antonina Szymańska zd. Kowalska.Moja babcia urodziła Maria się 17 07 1894r w Bartoszewicach pow Wąbrzeżno kujawsko-pom. Pozdrawiam Bożena.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam nazwiska”