UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Premium my heritage
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 14
- Podziękował/a: 2 razy
Premium my heritage
Witam.
Odważyłem się kilka dni temu kupić premium na my heritagę. Chyba tego pożałuję. Wpisuję rekord do wyszukiwarki a tam wyświetla się komunikat że muszę zaplacić 5,97$ żeby to obejrzeć. O co tu do cholery chodzi. Ktoś pomoże???????????
Odważyłem się kilka dni temu kupić premium na my heritagę. Chyba tego pożałuję. Wpisuję rekord do wyszukiwarki a tam wyświetla się komunikat że muszę zaplacić 5,97$ żeby to obejrzeć. O co tu do cholery chodzi. Ktoś pomoże???????????
Re: premiun my heritage
Zależy co kupiłeś. Jest abonament witryny (i to pewnie kupiłeś)ale jest także abonament danych (płatny osobno).
Dokładniej tutaj wyjaśnione:
http://www.myheritage.pl/help/pl/2012/0 ... zukiwarki/
Dokładniej tutaj wyjaśnione:
http://www.myheritage.pl/help/pl/2012/0 ... zukiwarki/
Stanisław
-
AUTOR TEMATU - Posty: 14
- Podziękował/a: 2 razy
No, nie przesadzałbym. 
Miejsce 250 osób w drzewie skończyłoby się bardzo szybko z możliwość nawiązania bezpośredniego kontaktu z innymi pasjonatami mającymi te same osoby w drzewie też nie jest do pogardzenia.

Miejsce 250 osób w drzewie skończyłoby się bardzo szybko z możliwość nawiązania bezpośredniego kontaktu z innymi pasjonatami mającymi te same osoby w drzewie też nie jest do pogardzenia.

Stanisław
Witam.
Dzięki wykupieniu abonamentu my heritage rozwiązałam zagadkę nazwiska mojej mamy, bez tego przez kilka lat nie mogłam się przebić ! Nie podoba mi się wykupienie dodatkowo abonamentu danych ale w moim przypadku nie jest to konieczne .
Pozdrawiam
Elżbieta.
Dzięki wykupieniu abonamentu my heritage rozwiązałam zagadkę nazwiska mojej mamy, bez tego przez kilka lat nie mogłam się przebić ! Nie podoba mi się wykupienie dodatkowo abonamentu danych ale w moim przypadku nie jest to konieczne .
Pozdrawiam
Elżbieta.
szukam :Antoni Michalak + Rozalia Michalak z d. Sikora mieszkali i zmarli w Łodzi.
emalak
emalak
Witam. Nie ma co narzekać,trzeba korzystać z tego co się ma. Bardzo często w drzewach do których nie można zajrzeć,dane sie powtarzają i można " wyłuskać" potrzebna dane. W moim przypadku tak było. A wspomagając się danymi od Mormonów ( tam też założyłam drzewo)i wyszukując metryki z innych archiwów, można zrobić duże postępy. Oczywiście,trzeba poświęcić trochę czasu :) ale jaka frajda :) . Pozdrawiam,Joanna
-
- Podziękował/a: 22 razy
- Podziękowano: 1 raz
Re: Premiun my heritage
Mam pytanie do osób biegłych przy wprowadzaniu danych do myheritage.Nie mogę umieścić ogłoszenia w myheritage, mimo że witryna po napisaniu ogłoszenia i kliknięciu zapisz sygnalizuje, że ogłoszenie zostało wprowadzone, a fizycznie go nie ma.Proszę o pomoc.Z góry bardzo dziękuję
Roman Przybyłowicz
-
- Podziękował/a: 22 razy
- Podziękowano: 1 raz
Witam!
Tak Elu.Na stronie powitalnej pod wyświetlającymi się losowo zdjęciami można umieszczać ogłoszenia lub inne informacje.Właśnie tam nie wyświetla się wprowadzone ogłoszenie.Pozdrawiam
Tak Elu.Na stronie powitalnej pod wyświetlającymi się losowo zdjęciami można umieszczać ogłoszenia lub inne informacje.Właśnie tam nie wyświetla się wprowadzone ogłoszenie.Pozdrawiam
Roman Przybyłowicz
Witam . Roman nie wiem gdzie wpisywałeś tekst ale ja robiłam to tak: rozwiń START kliknij KONTO STRONY i w górnej środkowej części paska wybierz STRONA DOMOWA -pojawi się edytor tekstu , w którym piszesz swoją wiadomość powitalną a następnie ZAPISZ .Powinno zadziałać . Powodzenia .
Elżbieta
Elżbieta
szukam :Antoni Michalak + Rozalia Michalak z d. Sikora mieszkali i zmarli w Łodzi.
emalak
emalak
-
- Podziękował/a: 41 razy
- Podziękowano: 2 razy
Ja bym pobawił się w ustawieniach - moja prywatność- preferencje, dostęp, zawartość.
Jeśli chodzi o dodawanie wiadomości na głównej stronie "WIADOMOŚCI RODZINNE " wpisz wiadomość w polu i kliknij "nowa wiadomość "też powinno działać !
Elzbieta
Elzbieta
emalak
emalak