UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Premium my heritage

Problemy i zapytania związane z działaniem programów genealogicznych

Moderator: Moderatorzy

AUTOR TEMATU
Grzegorz S
Podziękował/a: 2 razy

Premium my heritage

Post autor: Grzegorz S » sob paź 17, 2015 8:37 pm

Witam.
Odważyłem się kilka dni temu kupić premium na my heritagę. Chyba tego pożałuję. Wpisuję rekord do wyszukiwarki a tam wyświetla się komunikat że muszę zaplacić 5,97$ żeby to obejrzeć. O co tu do cholery chodzi. Ktoś pomoże???????????

anykey
Podziękował/a: 1 raz
Podziękowano: 14 razy

Re: premiun my heritage

Post autor: anykey » sob paź 17, 2015 9:36 pm

Zależy co kupiłeś. Jest abonament witryny (i to pewnie kupiłeś)ale jest także abonament danych (płatny osobno).

Dokładniej tutaj wyjaśnione:

http://www.myheritage.pl/help/pl/2012/0 ... zukiwarki/
Stanisław

AUTOR TEMATU
Grzegorz S
Podziękował/a: 2 razy

Post autor: Grzegorz S » sob paź 17, 2015 10:53 pm

Czyli wyszedłem na tym jak Zabłocki na mydle

anykey
Podziękowano: 14 razy

Post autor: anykey » ndz paź 18, 2015 8:35 am

No, nie przesadzałbym. :)
Miejsce 250 osób w drzewie skończyłoby się bardzo szybko z możliwość nawiązania bezpośredniego kontaktu z innymi pasjonatami mającymi te same osoby w drzewie też nie jest do pogardzenia. :)
Stanisław

emalak0
Podziękował/a: 60 razy
Podziękowano: 11 razy

Post autor: emalak0 » ndz paź 18, 2015 9:14 am

Witam.
Dzięki wykupieniu abonamentu my heritage rozwiązałam zagadkę nazwiska mojej mamy, bez tego przez kilka lat nie mogłam się przebić ! Nie podoba mi się wykupienie dodatkowo abonamentu danych ale w moim przypadku nie jest to konieczne .
Pozdrawiam
Elżbieta.
szukam :Antoni Michalak + Rozalia Michalak z d. Sikora mieszkali i zmarli w Łodzi.
emalak

ahavita
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ahavita » ndz paź 18, 2015 10:13 am

Witam. Nie ma co narzekać,trzeba korzystać z tego co się ma. Bardzo często w drzewach do których nie można zajrzeć,dane sie powtarzają i można " wyłuskać" potrzebna dane. W moim przypadku tak było. A wspomagając się danymi od Mormonów ( tam też założyłam drzewo)i wyszukując metryki z innych archiwów, można zrobić duże postępy. Oczywiście,trzeba poświęcić trochę czasu :) ale jaka frajda :) . Pozdrawiam,Joanna

Awatar użytkownika

RoBo
Podziękował/a: 22 razy

Re: Premiun my heritage

Post autor: RoBo » ndz paź 18, 2015 2:02 pm

Mam pytanie do osób biegłych przy wprowadzaniu danych do myheritage.Nie mogę umieścić ogłoszenia w myheritage, mimo że witryna po napisaniu ogłoszenia i kliknięciu zapisz sygnalizuje, że ogłoszenie zostało wprowadzone, a fizycznie go nie ma.Proszę o pomoc.Z góry bardzo dziękuję
Roman Przybyłowicz

emalak0

Post autor: emalak0 » ndz paź 18, 2015 2:24 pm

pytasz o stronę powitalną czy ??
Elżbieta
szukam :Antoni Michalak + Rozalia Michalak z d. Sikora mieszkali i zmarli w Łodzi.
emalak

Awatar użytkownika

RoBo
Podziękował/a: 22 razy

Post autor: RoBo » pn paź 19, 2015 10:15 am

Witam!
Tak Elu.Na stronie powitalnej pod wyświetlającymi się losowo zdjęciami można umieszczać ogłoszenia lub inne informacje.Właśnie tam nie wyświetla się wprowadzone ogłoszenie.Pozdrawiam
Roman Przybyłowicz

emalak0

Post autor: emalak0 » pn paź 19, 2015 2:27 pm

Witam . Roman nie wiem gdzie wpisywałeś tekst ale ja robiłam to tak: rozwiń START kliknij KONTO STRONY i w górnej środkowej części paska wybierz STRONA DOMOWA -pojawi się edytor tekstu , w którym piszesz swoją wiadomość powitalną a następnie ZAPISZ .Powinno zadziałać . Powodzenia .
Elżbieta
emalak

Awatar użytkownika

pluton76
Podziękował/a: 41 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: pluton76 » pn paź 19, 2015 3:39 pm

Ja bym pobawił się w ustawieniach - moja prywatność- preferencje, dostęp, zawartość.

emalak0

Post autor: emalak0 » pn paź 19, 2015 5:11 pm

Jeśli chodzi o dodawanie wiadomości na głównej stronie "WIADOMOŚCI RODZINNE " wpisz wiadomość w polu i kliknij "nowa wiadomość "też powinno działać !
Elzbieta
emalak

ODPOWIEDZ

Wróć do „Programy genealogiczne”