Notatka administratora |
I to ostatni post pana podającego się za: Jana Borka, Józefa Galicę lub Tomasza |
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Nowy program GEDKeeper
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU
Nowy program GEDKeeper
Ostatnio przeglądając w internecie programy genealogiczne natrafiłem na nowy całkiem obiecujący program o nazwie GEDKeeper ostatnia wersja z września tego roku https://gedkeeper.github.io/ niestety nie obsługuje na razie języka polskiego, na własny użytek zrobiłem do niego spolszczenie, które przesłałem do autora z prośbą o dodanie i z tego co wiem ma się ukazać w najnowszej wersji programu, mającej się ukazać jeszcze w tym miesiącu. Tłumaczenie moje nie jest doskonałe dlatego proszę ewentualnych testerów o zgłaszanie ewentualnych poprawek na PW jak znajdę czas to zaktualizuje spolszczenie o znalezione błędy. P.S. polskie znaki mają być już prawidłowo wyświetlane w nowej wersji. Zapraszam do testowania i Pozdrawiam Jan Borek