Witam, może znajdzie się wśród Was osoba, która zrobiłaby zdjęcie grobu śp. Stanisława Lubryczyńskiego spoczywającego na cmentarzu parafialnym św. Krzyża na ulicy Warszawskiej w Gorzowie Wielkopolskim. Niestety niemam więcej info o dokładniejszej lokalizacji grobu. Te które podaje znalazłem tu:
http://genealogiapolska.pl/zbiory/categ ... 24&page=46
Z góry dziękuję. Pozdrawiam wiosennie Irek
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Cmentarz w Gorzowie Wielkopolskim- prośba o zdjęcie
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 102
- Podziękował/a: 18 razy
- Podziękowano: 10 razy
-
- Podziękował/a: 14 razy
- Podziękowano: 4 razy
- Kontakt:
Re: Cmentarz w Gorzowie Wielkopolskim- prośba o zdjęcie
Witam
Prośba jest nadal aktualna? jutro mogę zrobić zdjęcie grobu.
Pozdrawiam Joanna
Prośba jest nadal aktualna? jutro mogę zrobić zdjęcie grobu.
Pozdrawiam Joanna
pozdrawiam
Joanna
Joanna
-
AUTOR TEMATU - Posty: 102
- Podziękował/a: 18 razy
- Podziękowano: 10 razy
Witaj Joanno, tak jak najbardziej aktualne,
jeśli możesz to bardzo proszę o zrobienie zdjęć tego grobu. z góry dziękuję. pozdrawiam Irek
jeśli możesz to bardzo proszę o zrobienie zdjęć tego grobu. z góry dziękuję. pozdrawiam Irek
Witam.
Też mam przodka na cmentarzu w Gorzowie ( nie wiem na którym???) Jan Michalski zm. 04.12.1950 roku w wieku 48 lat. Może kiedyś? dowiem się na jakim cmentarzu jest pochowany to poproszę o zdjęcie grobu.
Pozdrawiam Lilla
Też mam przodka na cmentarzu w Gorzowie ( nie wiem na którym???) Jan Michalski zm. 04.12.1950 roku w wieku 48 lat. Może kiedyś? dowiem się na jakim cmentarzu jest pochowany to poproszę o zdjęcie grobu.
Pozdrawiam Lilla