Nie mam gotowych propozycji pod ankietę. Przyjmijmy, że każdy z Was może jeden raz zaproponować trzy jego zdaniem najważniejsze strony genealogiczne.
Proszę wklejać linki do końca stycznia. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie

Moderator: Moderatorzy
A czemu nie? Wybierajmy strony o tematyce genealogicznej - blogi, portale, bazy, fora, strony prywatne. Genealodzy jako strona startowa do różnego rodzaju baz jest bardzo mocnym kandydatem do podiumGol pisze: PS. Jak rozumiem takie strony jak forgen czy genealodzy nie będą uwzględniane w rankingu? Swoja droga można by dorzucić WGM Marka Minakowskiego, ale z różnych względów wybrałem 3 powyższe.
Biorąc pod uwagę powyższe, to wg mnie 3 typy to trochę mało, no bo jak wybrać z pośród:wicy pisze: A czemu nie? Wybierajmy strony o tematyce genealogicznej - blogi, portale, bazy, fora, strony prywatne. Genealodzy jako strona startowa do różnego rodzaju baz jest bardzo mocnym kandydatem do podium
Ale zróbmy sobie listę przebojów a nie wykaz linków. Trzy subiektywnie najlepsze, najciekawsze, najczęściej przez was oglądane strony o tematyce genealogicznej.jart pisze: Biorąc pod uwagę powyższe, to wg mnie 3 typy to trochę mało, no bo jak wybrać z pośród: