Wykryto AdBlocka: Nasze forum utrzymywane jest z funduszy prywatnych a jego działanie może wesprzeć wyświetlanie reklam. Wesprzyj forum i wyłącz AdBlocka na tej stronie.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Jak już zapewne część z Was zauważyła, na stronie głównej (pod ostatnimi tematami forgenowymi) pokazały się dwa panele z ostatnimi tematami z innych for.
Odświeżenie strony, odświeża za każdym razem zawartość tych paneli. Nie trzeba zatem przerzucać się między przeglądarkami, żeby zobaczyć co słychać u "sąsiadów"
To ja po to tu siedzę codziennie aby nie być zbyt wciągniętym w ogromnych genealogów i móc pracować w spokoju, a ty mi tu z takim UNIVERSUM wyskakujesz?!
Parafrazując: Śpieszmy się pytać ludzi, tak szybko odchodzą
Witam,
W związku z tym, iż forum wymaga aktualizacji do nowszej wersji a tym razem jest to operacja bardziej skomplikowana niż zwykle, zajdą na forum czasowe perturbacje i dziwne zmiany.
Ponieważ są to rzadkie chwile kiedy mam trochę wolnego czasu, muszę to wykonać jeszcze przed świętami by mieć czas na poprawki i doprowadzenie forum do znanej wszystkim formy.
Dlatego też zabieram się za to za dnia, za co wszystkich przepraszam.
Mam nadzieję, że zmiany nie potrwają długo.
Forum przeskakuje z wersji 3.0.11 na 3.1.2.
W ramach wersji 3.0 te przejścia były w miarę bezbolesne, ale przeskok na 3.1 to już stawianie forum niemal od nowa. Zniknęły wszystkie modyfikacje dodawane przeze mnie ręcznie. Cały czas pracuję nad doprowadzeniem forum do poprzedniej formy. Wymaga to niestety przypominania sobie co i gdzie pozmieniałem i próby zmian w nowym forum, które różni się od poprzedniego, więc nie da się tego zrobić wprost na zasadzie kopiuj-wklej.
Póki co opanowany został problem wyglądu strony głównej, podziękowań za posty, formularza tłumaczeń.
Nadal jednak będą się pojawiać pewne perturbacje i tego nie uniknę, za co z góry przepraszam.
Mówisz o licznikach w widoku tematu, pod danymi użytkownika? Tu faktycznie jeszcze nie pokazuje. Będzie dorobione.
Systemu punktów w ogóle nie ma jeszcze.
Witku; nie przejmuj się, rób swoje, powolutku, nie śpiesząc się, wszysko będzie dobrze. Wiemy o tym, że chcesz aby było dobrze, lepiej niż było i tak zapewne będzie. Nie tłumacz się, nie przepraszaj, nikt nie ma do Ciebie o nic pretensji. Tylko Ty się na tym znasz, my (ja) Ci niestety nie pomożemy przy tej robocie.
Uzbrajamy się w cierpliwość, czekamy i życzymy Ci abyś miał święta spokojne od tego typu problemów i od nas.
Krzysztof
Witam
Nie wiem czy to tylko chwilowy problem ale nie da się dodać postów do działu tlumaczeń aktow gdyż nie ma dawnego szablonu. Może tylko ja mam takie kłopoty?
Z pozdrowieniami
Basia