Dodałem nową funkjonalność w postaci forumowego blogu. Nazwa ta mi się nie podoba, więc u nas blog traktowany jest jako artykuły. Wejście poprzez widoczny w górnym menu link "Artykuły".
Artykuły dodawać może każdy, każdy może je też oceniać i dopisywać swoje uwagi w formie komentarzy.
Zmiany w artykule (dodawane komentarze) mogą być obserwowane i raportowane powiadomieniami.
Zawartość artykułów jest włączona w system przeszukiwania forum a przeszukiwanie artykułów możliwe jest w osobnej zakładce.
Dla osób lubiących pisać i chcących posiadać swoją własną odrębną kategorię, mogę ją utworzyć na wniosek.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Blog
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 1348
- Podziękował/a: 145 razy
- Podziękowano: 322 razy
- Kontakt:
Re: Blog
YYY...
Zabiłaś mnie tą prośbą...
Ja nawet nie wiem czy RSS dla forum działa
Kiedyś to działało, ale czy po aktualizacji forum działa nadal - nie wiem. Znów muszę się nauczyć jak to zweryfikować

Zabiłaś mnie tą prośbą...
Ja nawet nie wiem czy RSS dla forum działa

Kiedyś to działało, ale czy po aktualizacji forum działa nadal - nie wiem. Znów muszę się nauczyć jak to zweryfikować

---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski