UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
AK - Okręg Radomsko-Kielecki
Moderator: Moderatorzy
Re: AK - Okręg Radomsko-Kielecki
Witam,
Proszę o sprawdzenie nazwisk: Kruk, Bitkowski, Łuszczyński. Szczególnie interesuje mnie Julian Kruk.
Z góry dzięki.
Lech
Proszę o sprawdzenie nazwisk: Kruk, Bitkowski, Łuszczyński. Szczególnie interesuje mnie Julian Kruk.
Z góry dzięki.
Lech
AK - Okręg Radomsko-Kielecki
witam !
prosze o sprawdzenie nazwiska : Stanisław Rogalski i Edward Rogalski
pozdrawiam Krzysztof
pozdrawiam Krzysztof
-
AUTOR TEMATU - Posty: 361
- Podziękował/a: 36 razy
- Podziękowano: 23 razy
Niestety, w tej pozycji takie nazwiska nie figurują.tofski42 pisze:witam !
pozdrawiam Krzysztof
Sprawdziłam też w poz. "Jodła". Jest tylko Rogalski Roman pseudonim "Dolina".
Pozdrawiam,
Bożenna
Bożenna
Witam serdecznie prosze o sprawdzenie kilku nazwisk wojcieszek sroka maciejczyk grządka dziekuje i pozdrawiam
Pozdrawiam
Marcin Wojcieszek
Radom
Marcin Wojcieszek
Radom
-
Witam
konio47, nie wiem jak się do Ciebie zwracać, nie podpisujesz postów. A nazwisk wymienionych przez Ciebie nie znalazłam.
konio47, nie wiem jak się do Ciebie zwracać, nie podpisujesz postów. A nazwisk wymienionych przez Ciebie nie znalazłam.
Pozdrawiam,
Bożenna
Bożenna
Witam
Jeśli to jeszcze aktualne i możliwe do wykonania - to bardzo prosiłabym o sprawdzenie nazwisk : Stachura , Bielik , Koneczny oraz Kornacki [Kornecki]
Serdecznie pozdrawiam :)
Agnieszka
Jeśli to jeszcze aktualne i możliwe do wykonania - to bardzo prosiłabym o sprawdzenie nazwisk : Stachura , Bielik , Koneczny oraz Kornacki [Kornecki]
Serdecznie pozdrawiam :)
Agnieszka
-
Witam
Agnieszko, nie ma w tej pozycji nazwisk o które pytasz. Jedynie podobne to zamiast Stachura jest Stachurski Stanisław.
Pozdrawiam
Bożenna
Agnieszko, nie ma w tej pozycji nazwisk o które pytasz. Jedynie podobne to zamiast Stachura jest Stachurski Stanisław.
Pozdrawiam
Bożenna
Pozdrawiam,
Bożenna
Bożenna
Witaj Bożenno
Wymieniony przez Ciebie Stanisław Stachurski to niestety nie mój krewny , mimo wszystko dziękuję z szybką odpowiedź .
Serdecznie pozdrawiam Agnieszka
Wymieniony przez Ciebie Stanisław Stachurski to niestety nie mój krewny , mimo wszystko dziękuję z szybką odpowiedź .
Serdecznie pozdrawiam Agnieszka