I komu tu wierzyć?

Moderator: Moderatorzy
Sa w Zytomierskim Archiwu:jakaela pisze:Witam.
Ponawiam prośbę, bo chyba przeszła nie zauważona na końcu poprzedniej strony, a może jednak ktoś wie.
Czy w Żytomierzu są też księgi z parafii prawosławnych? Chodzi o miejscowość Sudyłków koło Szepietówki, nie wiem, jaka to parafia. Prawdopodobnie katolicka była w Zasławiu, więc wcześniejsze ksiegi są w Żytomierzu. Czy prawosławne podobnie? I czy w obu przypadkach późniejszych ksiąg (lata 1875-1885) należy szukać w Kijowie?
2)Директору (ФИО, адрес архива)
от ... (ФИО, адрес, тел.)
Прошу произвести поиск по истории семьи (родословная) на платной основе о моих предках (таких-то) с использованием метрических книг церкви … волости … уезда за (период).
Имеющиеся сведения: (ФИО, даты, пишите все что Вам известно).
Просьба указать полные данные: ФИО; даты рождения, крещения, венчания; даты и причины смерти; ФИО родителей, восприемников, поручителей.
Оплату гарантирую.
Дата
Подпись
Директору Государственного
архива ________ области
ФИО (заявителя)________
Почтовый адрес (заявителя) ___________
Заявление
Прошу выдать мне архивную справку о рождении моего _____ ФИО_______.
Родился в селе ________, _____ района,_____ области в ________ году. Вероисповедание православное.
Справка необходима для семейного архива.
Подпись Дата
4) (ze strony Archiwum w Łucku)Директору Державного архіву Житомирської області
Синицькому С.М.
Від _________________
адреса ______________
тел. _______________
ЗАЯВА
Прошу видати архівну довідку про народження (вступ у шлюб, смерть) мене, моєї матері, батька……. (вказати родинні стосунки)___________________(прізвище, ім’я, по батькові)
Реєстрація проведена в _____________ в ___________ році.
Батьки: Батько
Мати
Додаткові відомості __________________
Довідка необхідна для ____________________
«_____»_________ 20______р.
(підпис)
Tu jeszcze kilka szablonów, tym razem ze zwykłym adresowaniem do archiwum:Директору Державного архіву
Волинської області
Гиці В.М.
від _________________
адреса ______________
тел. ________________
ЗАЯВА
Прошу видати архівну довідку про одруження моїх батьків (діда, баби) _________________________________
(вказати родинні стосунки, прізвище, ім’я, по батькові, для жінки –дівоче прізвище)
Реєстрація проведена в _________________ (місце проведення реєстрації) в ________ році.
Додаткові відомості ________________
Довідка необхідна для _______________
″___″_________ 20___ р. _______________ (підпис)