Witam
Czekam juz 16 dni na skany z AGAD od dnia dokonania przelewu na ich konto.Czy to nie za długo?
Stefan
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
oczekiwanie na skany z AGAD
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 28 razy
- Podziękowano: 600 razy
Re: oczekiwanie na skany z AGAD
Witam.
Z moich doświadczeń na przykładzie AP w Pułtusku: kiedy złożyłem zamówienie na skany aktów, po wykonaniu polecenia przelewu bankowego skanowałem to polecenie i wysyłałem je na adres e-mailowy archiwum w załączniku do swojego e-maila. Skany dostawałem na płytce w krótkim czasie pocztą zwykłą.
Mam wrażenie, że zanim archiwum skonfrontuje wpływy do księgowości z Twoim zleceniem to czasu musi trochę upłynąć.
Z moich doświadczeń na przykładzie AP w Pułtusku: kiedy złożyłem zamówienie na skany aktów, po wykonaniu polecenia przelewu bankowego skanowałem to polecenie i wysyłałem je na adres e-mailowy archiwum w załączniku do swojego e-maila. Skany dostawałem na płytce w krótkim czasie pocztą zwykłą.
Mam wrażenie, że zanim archiwum skonfrontuje wpływy do księgowości z Twoim zleceniem to czasu musi trochę upłynąć.
Pozdrawiam
---------------------------
Bogdan Mielczarczyk
"Między Pułtuskiem a Wyszkowem"
Nazwiska: Mielczarczyk, Żołyński (a), Zdziera, Gemza, Skoczylas, Skoczeń, Sklepiński (a).
Miejscowości: Obryte, Zatory, Zambski, Pniewo.
---------------------------
Bogdan Mielczarczyk
"Między Pułtuskiem a Wyszkowem"
Nazwiska: Mielczarczyk, Żołyński (a), Zdziera, Gemza, Skoczylas, Skoczeń, Sklepiński (a).
Miejscowości: Obryte, Zatory, Zambski, Pniewo.