Otrzymałam odpowiedź z oddziału Archiwum w Łomży. Interesowała mnie parafia w Szumowie. Jednak akta przechowywane dotyczą przedziału 1890-1909 ( niewiele). Pozostałe (mnie interesujące 1881-86) prawdopodobnie znajdują się w AD w Łomży.
Czy są osoby, które mają kontakt z tym Archiwum i mogłyby spisać interesujące mnie dane dotyczące kilku osób o nazwisku Podedworny. ?
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
AD Łomża
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 1269
- Podziękował/a: 151 razy
- Podziękowano: 28 razy
- Kontakt:
AD Łomża
Pozdrawiam Żaneta
Indeksuję Bejsce, Kazimierzę Wielką i Małą -pomogę odnaleźć przodków w tych parafiach
Szukam ślubu Andrzeja Otwinowskiego z Marianną Ekielman
mój blog http://korzenieprzodkow.blogspot.com/
Indeksuję Bejsce, Kazimierzę Wielką i Małą -pomogę odnaleźć przodków w tych parafiach
Szukam ślubu Andrzeja Otwinowskiego z Marianną Ekielman
mój blog http://korzenieprzodkow.blogspot.com/
-
- Podziękował/a: 2 razy
- Podziękowano: 4 razy
Re: AD Łomża
Jakie dane ? Jak będę miał czas to spróbuję je sprawdzić, ale nic nie obiecuję. AD jest otwarte bardzo krótko więc czas trzeba bardzo szanować. Jednak i mnie interesuje nazwisko Podedworny - były minister. / Pęchratka /.
Kalinowski Mariusz
Re: AD Łomża
Witam.
Ja poszukuje akt z Zambrowa, a szczegolnie Zagroby-Łętownica. Stamtad pochodzil moj pradziadek Jozef Kędzierski ur. 1801 r. syn Jakubia i Maryanny z Ciecierskich (tych akt tez poszukuje)
Ja poszukuje akt z Zambrowa, a szczegolnie Zagroby-Łętownica. Stamtad pochodzil moj pradziadek Jozef Kędzierski ur. 1801 r. syn Jakubia i Maryanny z Ciecierskich (tych akt tez poszukuje)