Proszę o tłumaczenie aktu:
Rok aktu: 1886
Miejscowość: Kock
Imię (dziecka/męża/zmarłego): Ludwika
Nazwisko (dziecka/męża/zmarłego): Ozimkiewicz
Link do zdjęcia: http://www.szukajwarchiwach.pl/35/1842/ ... kjCysGG9fg
Witajcie
Proszę o przetłumaczenie aktu zgonu nr 184
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Łukasz
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Kock-Ozimkiewicz-Ludwika-1886
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 57
- Podziękował/a: 48 razy
-
- Podziękował/a: 10 razy
- Podziękowano: 125 razy
Re: Kock-Ozimkiewicz-Ludwika-1886
M 184
Starawieś
Działo się w miejscowości Kock 28 sierpnia/9 września, 1886 roku o godzinie 12 w południe. Stawił się Teofil Guz lat 30 i Andrzej Kot lat 40, służący ze wsi Starawieś i oświadczyli że tamże wczorajszego dnia o godzinie 9 rano zmarła Ludwika Ozimkiewicz /Ludwika Ozimkiewicz/ córka Barbary Ozimkiewicz panny służącej, zamieszkała przy matce we wsi Starawieś, mająca 3 miesiące. Akt ten stawającym przeczytany i po ich niepiśmienności my jedyni podpisaliśmy.
/Ks. W. Świątkowski Proboszcz Parafii Kock/
Pozdrawiam
Maria
Starawieś
Działo się w miejscowości Kock 28 sierpnia/9 września, 1886 roku o godzinie 12 w południe. Stawił się Teofil Guz lat 30 i Andrzej Kot lat 40, służący ze wsi Starawieś i oświadczyli że tamże wczorajszego dnia o godzinie 9 rano zmarła Ludwika Ozimkiewicz /Ludwika Ozimkiewicz/ córka Barbary Ozimkiewicz panny służącej, zamieszkała przy matce we wsi Starawieś, mająca 3 miesiące. Akt ten stawającym przeczytany i po ich niepiśmienności my jedyni podpisaliśmy.
/Ks. W. Świątkowski Proboszcz Parafii Kock/
Pozdrawiam
Maria
Konto zawieszone.
Chcę podziękować wszystkim osobom, które udzieliły mi pomocy. Jednocześnie, przepraszam wszystkich, którym nie będę mogła już pomóc.
Pozdrawiam
Maria
Chcę podziękować wszystkim osobom, które udzieliły mi pomocy. Jednocześnie, przepraszam wszystkich, którym nie będę mogła już pomóc.
Pozdrawiam
Maria