Wykryto AdBlocka: Nasze forum utrzymywane jest z funduszy prywatnych a jego działanie może wesprzeć wyświetlanie reklam. Wesprzyj forum i wyłącz AdBlocka na tej stronie.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Bardzo proszę o retusz zdjęcia. Chodzi mi o wyciecie osoby z lewej strony i wstawienie jej w okrąg.( Babcia w chustce) Na zdjęciu jest moja praprababcia Balbina Przemorska około roku 1943.
Małgosiu, Mirkowi babcię zrobiłaś rewelacyjnie!!! Ja też bym tak chciała
Dziwę się, że Mirek "papa" tylko podziękował . Nie wyraził swojej opinii czy jest z tej formy zdjęcia zadowolony? (a takie pytanie zadałaś)
Małgosiu, myślę, że czasem to szkoda czasu i poświęcenia pracy
Gratuluję pomysłów!!! i opanowania sztuki retuszu.
Dla Ciebie wielki
Jesteś WIELKA
Witam!
Miałbym wielką prośbę..
Poniżej zdjęcie mojej praprababci. Nie chcę sam retuszować, bo próbowałem już kilka razy a i tak nie wyszło tak jakbym tego chciał...
Czy mógłbym prosić o retusz tego zdjęcia?
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam!
Kuba
___________________________ Jan Nykiel i Marianna Węglewska - ślub około 1882-1887
Henryk Grabowski pisze:Dla Gerarda.
Tylko tyle w dużym pośpiechu mogłem zrobić.
Nie mam niestety instrumentarium i umiejętności Małgosi.
Pozdrawiam Henryk Grabowski
PS. Gerardzie zdradź dlaczego oryginał zdjęcia ma taki kształt ?
Witam,
przepraszam że odpowiadam na ta stare pytanie, ale lepiej późno niż wcale.
Prawde mówiąc nie mam pojęcia, najprawdopodobniej zdjęcie było prostokątne,ale w trakcie wojny poniszczyły się boki i rogi. Po wojnie ktoś wpadł na trochę dziwny pomysł i obciął tą "brzydką" część.
Pozdrawiam Gerard
Małgosiu bardzo proszę o retusz zdjęcia mojego teścia, jest to zdjęcia z 1939 roku z książeczki wojskowej. Bardzo zależy mi aby zdjęcie pozostało w sepii.