UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Nasi Przodkowie - Blog genealogiczny

Miejsce do prezentacji naszych prywatnych, rodzinnych stron, blogów

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
pchec
Podziękował/a: 1 raz
Podziękowano: 8 razy
Kontakt:

Nasi Przodkowie - Blog genealogiczny

Post autor: pchec » pt sie 31, 2012 10:59 pm

Zapraszam na blog Nasi Przodkowie. Będą się na nim pojawiały artykuły zarówno o genealogii ogólnie, jak i o moich osobistych badaniach.

Blog zacząłem dlatego, że chyba za dużo przynudzam rodzinie o "umarlakach" i potrzebuję dodatkowego sposobu dawania upustu słowom. :D Ponadto bardzo lubię czytać blogi genealogiczne kolegów i koleżanek po fachu. Szkoda, że nie ma ich więcej. Postanowiłem więc dołożyć moją cegiełkę.

Nie będę ogłaszał tutaj nowych postów. Na blog można zapisać się mailowo, wtedy dostanie się automatyczną informację o nowym poście. Kto chce być na bieżąco, z pewnością będzie. Oczywiście w dowolnym momencie można się wypisać, gdybym pisał od rzeczy. Czytniki RSS też oczywiście można stosować. A pozostałym polecam tradycyjne wpadanie na stronę od czasu do czasu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze blogi”