UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Rudniccy Wołyń- Kowel-Hołoby-Świdniki
Moderator: Moderatorzy
Rudniccy Wołyń- Kowel-Hołoby-Świdniki
Proszę o pomoc w ustaleniu gdzie mogę znaleźć metryki parafii Hołoby ,kol.Świdniki,wieś Świdniki.W którym tomie ks. Żurka ?.Na stronach o Wołyniu brak opisu tych miejscowości.Gdzie szukać?.Jeśli ktoś wie coś o imionach RUDNICKICH, MIECZYSŁAW,ANTONINA/LEON/PIOTR,JÓZEFA/JAN,BOLESŁAW,ZOFIA,WACŁAW,ANNA,to bardzo proszę o odpowiedź. Dziękuję STEFAN.
Re: Rudniccy Wołyń- Kowel-Hołoby-Świdniki
Napisz na czkamyk@op.pl bo mam wielu Rudnickich z Wołynia opracowanych w 25 tysięcznym drzewie.Moja prapraprabacia jest d domu Rodnicka.
Witam i pozdrawiam , długi czas nie zaglądałem na te strony. Dziękuję za kontakt i jednocześnie proszę o podpowiedz co mam napisać i jakie podać informacje?
Dziękuję i proszę o odpowiedz.
Dziękuję i proszę o odpowiedz.
Notatka moderatora |
Proszę podpisywać swoje posty |
-
- Podziękował/a: 6 razy
- Podziękowano: 14 razy
Witam!
Wieś Świdniki była w parafii Hołoby. Ale wiele zapisów dot. ludności z parafii Hołoby jest w metrykach Kowla (mam kilka przypadków w swej rodzinie). Co do parafii Hołoby to występuje tylko w tomie II.
Edek
Wieś Świdniki była w parafii Hołoby. Ale wiele zapisów dot. ludności z parafii Hołoby jest w metrykach Kowla (mam kilka przypadków w swej rodzinie). Co do parafii Hołoby to występuje tylko w tomie II.
Edek