UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Dla starych-nowych znajomych...
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 13 razy
- Podziękowano: 3 razy
Witam ponownie,
Piekne podziekowania dla Admina za prace nad moja rejestracja w tak bardzo juz napewno praca przeladowany dzien. Zmienilam moj email na gmail i wszystko powinno byc dobrze. Ta poprzednia jest znana w zachodnich Stanach i zwiazana z DSL linia internetowa. Jakis chochlik musial w ich serwera wejsc wczoraj i dzisiaj.
Pozdrawiam serdecznie,
Jana Tusk
Piekne podziekowania dla Admina za prace nad moja rejestracja w tak bardzo juz napewno praca przeladowany dzien. Zmienilam moj email na gmail i wszystko powinno byc dobrze. Ta poprzednia jest znana w zachodnich Stanach i zwiazana z DSL linia internetowa. Jakis chochlik musial w ich serwera wejsc wczoraj i dzisiaj.
Pozdrawiam serdecznie,
Jana Tusk
-
- Podziękował/a: 1 raz
- Podziękowano: 4 razy
- Kontakt:
Re: Dla starych-nowych znajomych...
Witajcie !
No to i ja wracam, witam wszystkich znajomych.
Nie ukrywam, że jeszcze długo będzie mi brakowało "tamtej" rodziny.
Wiem, że tu są Ci sami ludzie, ale mieszkają w innych mieszkaniach.
Trzeba od nowa poznać ich rozkład.
Mam nadzieję, że poznawanie przebiegnie sprawnie
pozdrawiam
Jacek Tomczyk
No to i ja wracam, witam wszystkich znajomych.
Nie ukrywam, że jeszcze długo będzie mi brakowało "tamtej" rodziny.
Wiem, że tu są Ci sami ludzie, ale mieszkają w innych mieszkaniach.
Trzeba od nowa poznać ich rozkład.
Mam nadzieję, że poznawanie przebiegnie sprawnie
pozdrawiam
Jacek Tomczyk
-
- Podziękował/a: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
- Kontakt:
-
- Podziękował/a: 3 razy
- Podziękowano: 13 razy
J ja też melduję się na tym FORUM życząc Wam wszystkiego najlepszego.
Tadeusz
Ps.Może za wcześnie. Ale tak myślę czy np. w przyszłym roku udało by się zrobić takie spotkanie jakie mieliśmy miesiąc temu.Jacek Młochowski na Genealodzy podał adres gdzie można obejrzeć 8 minutowy filmik z tego spotkania.Było miło. I fajnie jest że coraz więcej nas patrzy sobie w oczy.A niektórzy jak JOLA to sobie jeszcze popijają - mam nadzieję że kompot.
Tadeusz
Ps.Może za wcześnie. Ale tak myślę czy np. w przyszłym roku udało by się zrobić takie spotkanie jakie mieliśmy miesiąc temu.Jacek Młochowski na Genealodzy podał adres gdzie można obejrzeć 8 minutowy filmik z tego spotkania.Było miło. I fajnie jest że coraz więcej nas patrzy sobie w oczy.A niektórzy jak JOLA to sobie jeszcze popijają - mam nadzieję że kompot.
-
- Podziękował/a: 15 razy
- Podziękowano: 235 razy
- Kontakt:
-
- Podziękował/a: 36 razy
- Podziękowano: 23 razy
Dziękuję
Po wielkim szoku, wracam powoli do żywych...
Coś mi się zdaje, że tu będzie baaardzo miło, tak już czuję tę atmosferę
Wielkie dzięki założycielom, trzymam za Was kciuki aby się udało i przesyłam ogromne buziaki.
Pozdrawiam
Bożenna
Coś mi się zdaje, że tu będzie baaardzo miło, tak już czuję tę atmosferę

Wielkie dzięki założycielom, trzymam za Was kciuki aby się udało i przesyłam ogromne buziaki.
Pozdrawiam
Bożenna
powitanie!
Witam wszystkich ''starych znajomych'' , z fotografii lub nicków! Pochłonięta budowa domu , wczoraj dopiero zauwazyłam zaistniały fakt. Jestem w smutku jak po utracie dobrego znajomego! Ciesze się widząc znajome twarze, na innych czekam. Licze na najdawniejsza przyjacielską spokojna atmosferę! Serdecznie pozdrawiam! Ewa

Ewa Pachucka
-
Witam serdecznie!
Gdy przeczytałem o zamknięciu Genpol-u, chodziłem jak struty. Wielkie dzięki dla Admina za inicjatywę powstania tego forum. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsze niż poprzednio.
Pozdrawiam
Andrzej Dobkiewicz
Gdy przeczytałem o zamknięciu Genpol-u, chodziłem jak struty. Wielkie dzięki dla Admina za inicjatywę powstania tego forum. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsze niż poprzednio.
Pozdrawiam
Andrzej Dobkiewicz
Andrzej Dobkiewicz
Świdnica
Nazwiska w mojej genealogii: Dobkiewicz (Litwa, Łotwa), Wudniak (Kujawy, Berlin), Thulie, Horski i Gerczak (Busk i Lwów), Stankiewicz (Litwa), Kólczyński (Kujawy), Justyniak, Cebula i Żmija (krakowskie).
Świdnica
Nazwiska w mojej genealogii: Dobkiewicz (Litwa, Łotwa), Wudniak (Kujawy, Berlin), Thulie, Horski i Gerczak (Busk i Lwów), Stankiewicz (Litwa), Kólczyński (Kujawy), Justyniak, Cebula i Żmija (krakowskie).
-
- Podziękował/a: 6 razy
- Podziękowano: 14 razy
Witajcie!
Zalogowałem się już wcześniej, ale dziś wreszcie znalazłem chwilę czasu aby zameldować się na forum. Co prawda jeszcze bez zdjęcia,
ale może uda mi się zrobić to jutro, bo niestety piszę nie na swoim kompie i poza własnym domem.
Mam nadzieję, że udało mi się odpowiedzieć na wszystkie priv,
które kierowane były z zapytaniami lub problemami dot. Wołynia. Jeżeli nie to prosze ponowić,
a nawet należy ( bo niestety skleroza nie boli...
).
A tak wogóle czuję się jakbym był znów wśród swoich na naszym (genealogicznym)podwórku, które (mam nadzieję) że nikt nam nie zabrudzi i zamuruje.
Edek
Zalogowałem się już wcześniej, ale dziś wreszcie znalazłem chwilę czasu aby zameldować się na forum. Co prawda jeszcze bez zdjęcia,
Mam nadzieję, że udało mi się odpowiedzieć na wszystkie priv,

A tak wogóle czuję się jakbym był znów wśród swoich na naszym (genealogicznym)podwórku, które (mam nadzieję) że nikt nam nie zabrudzi i zamuruje.
Edek
Witam wszystkich,
same zmiany.......
zmieniałam pracę i jak już dostałam swoje nowe "miejsce na ziemi" (i dostęp do kompa) dodałam genpol do ulubionych......... (przyznaję bez bicia, że czasem w pracy zerknę, żeby się odstresować) i dopiero po kilku godzinach zorientowałam się, że genpol nie funkcjonuje...... jak kiedyś
dobrze, że szybko trafiłam tutaj
pozdrawiam serdecznie
same zmiany.......
zmieniałam pracę i jak już dostałam swoje nowe "miejsce na ziemi" (i dostęp do kompa) dodałam genpol do ulubionych......... (przyznaję bez bicia, że czasem w pracy zerknę, żeby się odstresować) i dopiero po kilku godzinach zorientowałam się, że genpol nie funkcjonuje...... jak kiedyś
dobrze, że szybko trafiłam tutaj
pozdrawiam serdecznie
Kasia Rutkowska
Sławno i Skotniki (oraz okolice)
Banaszeski, Białuski, Czernic, Kulawiak, Kwaśnieski, Ryszka, Synderecki (Senderecki),
Sławno i Skotniki (oraz okolice)
Banaszeski, Białuski, Czernic, Kulawiak, Kwaśnieski, Ryszka, Synderecki (Senderecki),
-
- Podziękował/a: 1 raz
- Kontakt:
Jestem również. Wyjechałem na kilka dni na dawny Wołyń (oczywiście w ramach poszukiwań genealogicznych), wczoraj wróciłem, a tu się narobiło...
Chciałem tą drogą przeprosić osoby , które oczekiwały na odpowiedź w temacie "osadników wojskowych", a którym nie zdążyłem udzielić informacji - temat ten założę ponownie.
Osoby z którymi umawiałem się ( na pw genpolu) na przekazanie zdjęć z Wołynia, proszę o ponowny kontakt.
Na koniec , gratuluję szybkiej decyzji powołania nowego Forum, witam wszystkich, miło jest zobaczyć tak wiele znajomych twarzy oraz nicków.
Pozdrawiam , Tadeusz
Chciałem tą drogą przeprosić osoby , które oczekiwały na odpowiedź w temacie "osadników wojskowych", a którym nie zdążyłem udzielić informacji - temat ten założę ponownie.
Osoby z którymi umawiałem się ( na pw genpolu) na przekazanie zdjęć z Wołynia, proszę o ponowny kontakt.
Na koniec , gratuluję szybkiej decyzji powołania nowego Forum, witam wszystkich, miło jest zobaczyć tak wiele znajomych twarzy oraz nicków.
Pozdrawiam , Tadeusz
-
- Podziękowano: 235 razy
- Kontakt: