Witam
moja prośba dotyczy logowania. Jestem użytkownikiem - sak1007, jednakże nic nie mogę zrobić, żeby móc wejść na forum i odpowiedzieć - podziękować za okazaną pomoc lub udzielenie pomocy. Jestem zalogowany ale w panelu użytkownika zagineły moje posty i historia dotychczasowej mojej aktywności. Gdy wchodzę na forum w komunikacie brak jest zidentyfikowanych użytkowników ( a przecież figuruję jako sak 1007) i moja fotka gdzieś zniknęła. Jako laik proszę o pomoc.
pozdrawiam Sławomir
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Prośba
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 145 razy
- Podziękowano: 322 razy
- Kontakt:
Re: Prośba
Konto sak1007 (podkreślam sak1007, nie sak 1007 ze spacją) zostało utworzone 12.08 i nadal istnieje. Użytkownik sak1007 napisał tylko jeden, powyższy post. Skoro został napisany powyższy post, inne posty, w innych działach również mogą być pisane.
Nie kojarzę o co chodzi. Myślisz o profilu użytkownika? Czy postów na forum było więcej? Nie widzę, by ktoś z administracji kasował tematy z Twoimi postami lub tylko Twoje posty.Jestem zalogowany ale w panelu użytkownika zagineły moje posty i historia dotychczasowej mojej aktywności
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski
-
- Podziękował/a: 37 razy
- Podziękowano: 41 razy
- Kontakt:
Witold Hanak - pkt IV.4.k regulaminu
-- ysearch: QU4UV -------------------------------------------
http://hannak-familie.eu Falkenberg O/S, Breslau, Erfurt
-- ysearch: QU4UV -------------------------------------------
http://hannak-familie.eu Falkenberg O/S, Breslau, Erfurt
-
- Podziękował/a: 145 razy
- Podziękowano: 322 razy
- Kontakt:
Nie pamiętam już teraz jakie działania podejmowałem w związku z pierwszymi problemami.
Sprawa wygląda jednak tak, że konto sak 1007 nie istnieje. Funkcjonuje tylko sak1007 i nie ma możliwości powrotu do poprzedniego nicka. Jest możliwość zmiany loginu, ale zmiana nie przywróci powiązań starych postów z nowym kontem.
Sprawa wygląda jednak tak, że konto sak 1007 nie istnieje. Funkcjonuje tylko sak1007 i nie ma możliwości powrotu do poprzedniego nicka. Jest możliwość zmiany loginu, ale zmiana nie przywróci powiązań starych postów z nowym kontem.
---------------------------------------