UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Prośba

Opinie o forum, propozycje zmian, uwagi dot. funkcjonowania.

Moderator: Moderatorzy

AUTOR TEMATU
sak1007
Podziękował/a: 1 raz

Prośba

Post autor: sak1007 » śr wrz 12, 2012 11:05 am

Witam
moja prośba dotyczy logowania. Jestem użytkownikiem - sak1007, jednakże nic nie mogę zrobić, żeby móc wejść na forum i odpowiedzieć - podziękować za okazaną pomoc lub udzielenie pomocy. Jestem zalogowany ale w panelu użytkownika zagineły moje posty i historia dotychczasowej mojej aktywności. Gdy wchodzę na forum w komunikacie brak jest zidentyfikowanych użytkowników ( a przecież figuruję jako sak 1007) i moja fotka gdzieś zniknęła. Jako laik proszę o pomoc.

pozdrawiam Sławomir

Awatar użytkownika

wicy
Podziękował/a: 145 razy
Podziękowano: 322 razy
Kontakt:

Re: Prośba

Post autor: wicy » śr wrz 12, 2012 12:17 pm

Konto sak1007 (podkreślam sak1007, nie sak 1007 ze spacją) zostało utworzone 12.08 i nadal istnieje. Użytkownik sak1007 napisał tylko jeden, powyższy post. Skoro został napisany powyższy post, inne posty, w innych działach również mogą być pisane.
Jestem zalogowany ale w panelu użytkownika zagineły moje posty i historia dotychczasowej mojej aktywności
Nie kojarzę o co chodzi. Myślisz o profilu użytkownika? Czy postów na forum było więcej? Nie widzę, by ktoś z administracji kasował tematy z Twoimi postami lub tylko Twoje posty.
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski

Awatar użytkownika

whanak
Podziękował/a: 37 razy
Podziękowano: 41 razy
Kontakt:

Post autor: whanak » śr wrz 12, 2012 6:39 pm

coś sie faktycznie wydarzyło z profilem ;

http://forgen.pl/forum/search.php?keywo ... mit=Szukaj

W.
Witold Hanak - pkt IV.4.k regulaminu
-- ysearch: QU4UV -------------------------------------------
http://hannak-familie.eu Falkenberg O/S, Breslau, Erfurt

Awatar użytkownika

wicy
Podziękował/a: 145 razy
Podziękowano: 322 razy
Kontakt:

Post autor: wicy » czw wrz 13, 2012 9:14 am

Nie pamiętam już teraz jakie działania podejmowałem w związku z pierwszymi problemami.
Sprawa wygląda jednak tak, że konto sak 1007 nie istnieje. Funkcjonuje tylko sak1007 i nie ma możliwości powrotu do poprzedniego nicka. Jest możliwość zmiany loginu, ale zmiana nie przywróci powiązań starych postów z nowym kontem.
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Do Admina - opinie, sugestie, uwagi”