UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Wyrzuca mnie

Opinie o forum, propozycje zmian, uwagi dot. funkcjonowania.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
Hania
Podziękował/a: 27 razy
Podziękowano: 20 razy

Wyrzuca mnie

Post autor: Hania » śr paź 10, 2012 12:36 am

Witam Adminie - przez ostatnie 2-3 dni, co sie zaloguje i napisze post wyrzuca mnie, wylogowuje z Forum diabel jakis. Dwa razy sie tak stalo i to zawsze po zakonczeniu pisania kiedy chce opublikowac post. Jakie licho :?:

Teraz sie udalo :!:
Pozdrowienia Hania
Poszukuje nazwiska Thiem, Thieme, Timme oraz starego zegara reki Niezielinskiego ze Zbaszynia

Awatar użytkownika

rrafaell
Podziękował/a: 3 razy
Podziękowano: 6 razy
Kontakt:

Re: Wyrzuca mnie

Post autor: rrafaell » śr paź 10, 2012 1:25 am

Spróbuj pod inną przeglądarką i sprawdź czy jest tak samo. Wyczyść cookies. Napisz jakie są efekty.
pozdrawiam
Rafał Chalabala

www.gen.chalabala.info

Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
Hania

Post autor: Hania » śr paź 10, 2012 5:20 am

Rafale -
Ja mam Mozilla Firefox od roku, nigdy nie bylo problemow. Innej przegladarki nie mam, nie uzywam.
Komputer utrzymuje w nalezytym porzadku, nie mam wirusow itp., czyszcze cookies.
Moze tylko jakies chwilowe licho ale napewno nie u mnie w komputerze. Nigdzie indziej nie mam
problemow podczas zalogowania a wiec raczej po stronie Forgen jakies nieprawidlowosci.

No i tym razem sie udalo opublikowac post ! widze, ze ma to zwiazek z czasem kiedy ja pisze post, jesli jest za dnia w Polsce lub wieczorem czy wczesna noca i jest ruch na Forum to mnie wyrzuca, teraz jest
u Was wczesnie rano, nie ma ruchu na Forum i mnie nie wyrzuca. Ciekawe ale prawdziwe czy ma to jakis zwiazek ze soba ? nie wiem, wyglada, ze tak.
Pozdrowienia Hania
Poszukuje nazwiska Thiem, Thieme, Timme oraz starego zegara reki Niezielinskiego ze Zbaszynia

Awatar użytkownika

wicy
Podziękował/a: 145 razy
Podziękowano: 322 razy
Kontakt:

Post autor: wicy » śr paź 10, 2012 8:16 am

Wyrzucać może z powodu zbyt długiego komponowania treści postu. Forum ma ustawione limity na sesje (czyt. aktywność) użytkowników. Jeśli przez 10min nie wykazujesz aktywności (nie zmieniasz strony, piszesz post długo na tej samej stronie), zostajesz wylogowana automatycznie przez system. Dlatego może być tak, że nie możesz wysłać pisanego postu. Wielokrotnie udzielana już była rada aby wyrabiać sobie nawyk zaznaczania całości tekstu (Ctrl-A) i kopiowania go do schowka (Ctrl-C) przed wysłaniem na forum.
Dodatkowo warto zaznaczyć przy logowaniu na forum opcję "Pamiętaj mnie". Teoretycznie powinno to zapobiegać wylogowywaniu. Nie wiem, czy działa na "wywalanie podczas pisania postów".
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski

Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
Hania

Post autor: Hania » ndz paź 14, 2012 7:37 pm

Dziekuje za odpowiedz, teraz kopiuje zanim dodaje moj post.
Pozdrowienia Hania

ODPOWIEDZ

Wróć do „Do Admina - opinie, sugestie, uwagi”