Nieststy nie ten Henryk. Szukam takiego który w 1905 roku mógł spłodzić dziecko a ten nieststy z przyczyn obiektywnych nie mógł. Chocw pierwszej euforii poszukiwawczej zuanłam że to ten ale dośc szybko daty mi sie przestały zgadzać.
Co do Marii i Ludwika Ciepielowskich to wiem o nich dość nie wiele poza tym że mieli 14 dzieci.
trzeci raz skasaowałam sobie post... ech uwielbiam inteligentne klawiatury
Ludwik związany był prawdopodobnie z budową kolei na podkarpaciu. Widnieje na liście zasłużonych dla JAsła.
Aleksandra- wiem nie wiele. Żona Jerzego , diwa operowa, sporo od niego starsza. Wyemigrowali do Londynu. Tam zamrli i są pochowani. Jej zdjęcia trafiłam na stronach NAC.
-- Post scalono 17 sie 2012, 23:06 --
Krzysztof Rondo pisze:Anonimom nie odpowiadam, złośliwcom też nie.
Krzysztof
W tym nie było ani kszty złosliwości
Po kilku miesiącach niebytności na forum zajrzałam, znalazłam odpowiedzi na swoje posty to dziękuje i fakt nie podpisane były. Dziękuje szczerze... że po miesiącach coż, czasem nie ma ani czasu ani możliwości na realizację hobby.
Czy ktoś trafił na Henryka Aureliusza de Laurans ur ok 1886 (Warszawa -Mazowsze) albo na Dysmę Ciepielowskiego (Podkarpacie i Małopolska) o Wilhelma Wittlinger (Warmia i Mazury).