UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Lista osób potrzebujących zdjęcie
Moderator: Moderatorzy
Re: Lista osób potrzebujących zdjęcie
Witam,
poszukuję zdjęcia z Wągrowca - ulica Średnia 21 (lata 1900-1928) i obecne.
Małgośka
poszukuję zdjęcia z Wągrowca - ulica Średnia 21 (lata 1900-1928) i obecne.
Małgośka
Szukam:
Nalewalski/a; Jankowski/a; Matuszkiewicz; Szudrowicz; Schwarz; Mulik; Kocka;
Witajcie,
tym razem szukam zdjecia (1930 i obecne):
Leszno ul. Osieckiej 54
Kępice Plac Wolności 12
Goska
tym razem szukam zdjecia (1930 i obecne):
Leszno ul. Osieckiej 54
Kępice Plac Wolności 12
Goska
Szukam:
-
- Podziękował/a: 38 razy
- Podziękowano: 17 razy
Witam.
Mam prośbę dot.cmentarza Junikowo w Poznaniu.Chodzi mi o zdjęcia dwoch grobów
1rodzaj grobu pole kwatera rząd miejsce nazwisko imię
rodzinny 29 10 8 Dziewicki Stefan
oraz
indywidualny 39 2 1 6 Motylewska Zofia
=========
Stefan
Mam prośbę dot.cmentarza Junikowo w Poznaniu.Chodzi mi o zdjęcia dwoch grobów
1rodzaj grobu pole kwatera rząd miejsce nazwisko imię
rodzinny 29 10 8 Dziewicki Stefan
oraz
indywidualny 39 2 1 6 Motylewska Zofia
=========
Stefan
Witam, potrzebuję zdjecia z cmentarza w GOSZCZY , dotyczy to osoby: Andrzej Żurek.
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
Poszukuję: Cąkała, Bebak, Leszko, Kłusek
Pozdrawiam,
Łukasz Cąkała
Pozdrawiam,
Łukasz Cąkała
Witam
Proszę o zrobienie zdjęcia na Cmentarzu Komunalnym w Oświęcimiu.
Z góry dziękuję
Adam
Proszę o zrobienie zdjęcia na Cmentarzu Komunalnym w Oświęcimiu.
Z góry dziękuję
Adam
-
- Podziękował/a: 21 razy
- Podziękowano: 31 razy
Witam!
Moja prośba dotyczy cmentarza Junikowo w Poznaniu. Chodzi o zdjęcie grobu z nazwiskiem Seweryn Szewczyk ur 1932 zm 1969. [ Pole 15 kwatera 6]
Alicja
Moja prośba dotyczy cmentarza Junikowo w Poznaniu. Chodzi o zdjęcie grobu z nazwiskiem Seweryn Szewczyk ur 1932 zm 1969. [ Pole 15 kwatera 6]
Alicja
-
- Podziękował/a: 154 razy
- Podziękowano: 202 razy
Proszę o zdjęcie grobu CIBIŃSKI Józef na cmentarzu w Malczycach, woj. dolnośląskie
Hurrra! Dzieki uprzejmosci jednej, jedynej osoby, moja prosba o zdjecie w Malczycach spelnila sie.

Hurrra! Dzieki uprzejmosci jednej, jedynej osoby, moja prosba o zdjecie w Malczycach spelnila sie.

Ostatnio zmieniony śr maja 15, 2013 6:31 am przez elgra, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam, Elżbieta z d. Cibińska
szukam:
Czemeryński Chyliński Sander-Ukraina
Cibiński Niestój Bodzioch Widurski -pow. Jędrzejów
Grabowski Pawlik Szumiński -Wysocice Sieciechowice (małopolskie)
szukam:
Czemeryński Chyliński Sander-Ukraina
Cibiński Niestój Bodzioch Widurski -pow. Jędrzejów
Grabowski Pawlik Szumiński -Wysocice Sieciechowice (małopolskie)
-
- Podziękował/a: 4 razy
- Podziękowano: 2 razy
ja mogę, jesli jeszcze potrzebneGośka pisze:Witam. Mam prośbę czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie na cmentarzu Gdynia Witomino.
Wiem, że to bardzo duży cmentarz, ale podaję namiary na grób: Niedźwiadek Wacław sek.63, nr rz.55, nr grobu 1 - jest grób zbiorowy ojców jezuitów.
pozdrawiam - Gośka

-- Post scalono 5 sty 2013, o 22:14 --
ja mogę, jesli jeszcze potrzebneGośka pisze:Witam. Mam prośbę czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie na cmentarzu Gdynia Witomino.
Wiem, że to bardzo duży cmentarz, ale podaję namiary na grób: Niedźwiadek Wacław sek.63, nr rz.55, nr grobu 1 - jest grób zbiorowy ojców jezuitów.
pozdrawiam - Gośka

pozdrawiam - Gośka

Pozdrawiam. Ania
-
- Podziękował/a: 115 razy
- Podziękowano: 1 raz
Serdeczna prośba o sprawdzenie położenia grobów na cm. parafialnym w Zawierciu i o zrobienie zdjęć.
Interesują mnie groby w których zostały pochowane następujące osoby będące potomkami Wiszniewskich z Rumbowicz na Litwie:
1) Grób Leona Jaworskiego (zm. 9.02.1947r) i jego żony Marii z Janowskich (zm. 27.12.1985r);
Kwatera L, rząd 26, grób nr 46 i 47
2) Grób Włodzimierza Wójcickiego (zm. 14.09.2004r.) - pochowany w grobie rodziców.
Okolica bramy nr 2, kwatera IV, grób nr 16.
Za pomoc w sprawdzenia położenia w/w grobów i za zrobienie zdjęć z góry serdecznie dziękuję.
Jerzy
Interesują mnie groby w których zostały pochowane następujące osoby będące potomkami Wiszniewskich z Rumbowicz na Litwie:
1) Grób Leona Jaworskiego (zm. 9.02.1947r) i jego żony Marii z Janowskich (zm. 27.12.1985r);
Kwatera L, rząd 26, grób nr 46 i 47
2) Grób Włodzimierza Wójcickiego (zm. 14.09.2004r.) - pochowany w grobie rodziców.
Okolica bramy nr 2, kwatera IV, grób nr 16.
Za pomoc w sprawdzenia położenia w/w grobów i za zrobienie zdjęć z góry serdecznie dziękuję.
Jerzy
Szukam: Hilczyński, Osterman/Ostermann, Piwnicki, Skarżyński, Świątkowski, Wiszniewski, Wroński, Zaremba, Żyliński.
Witam
Czy mogłabym poprosić o zrobienie zdjęcia Marii Nowak z cmentarza w Głogowie Brzostów kwatera 21, rząd 4, grób 6058.
Pozdrawiam serdecznie
Wojtek
Czy mogłabym poprosić o zrobienie zdjęcia Marii Nowak z cmentarza w Głogowie Brzostów kwatera 21, rząd 4, grób 6058.
Pozdrawiam serdecznie
Wojtek
Witam!
Jak wrócę do Głogowa z urlopu to zrobię Ci do zdjęcie z cmentarza na Brzostowie.
Pozdrawiam
Jarek
Jak wrócę do Głogowa z urlopu to zrobię Ci do zdjęcie z cmentarza na Brzostowie.
Pozdrawiam
Jarek
Witam serdecznie
Zwracam się z prośbą o zrobienie zdjęcia na cmentrzu w miejscowości Grzegorz woj.kujawsko-pomorskie
Borucińska Józefa zm.1961
Z góry bardzo dziękuję.
Zwracam się z prośbą o zrobienie zdjęcia na cmentrzu w miejscowości Grzegorz woj.kujawsko-pomorskie
Borucińska Józefa zm.1961
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam,Renata
-
- Podziękował/a: 4 razy
- Podziękowano: 2 razy
Anna Antosiewicz pisze:ja mogę, jesli jeszcze potrzebneGośka pisze:Witam. Mam prośbę czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie na cmentarzu Gdynia Witomino.
pozdrawiam - Gośka
Mam to zdjęcie, na jaki adres mam je wysłać??Gośka pisze:Witam. Mam prośbę czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie na cmentarzu Gdynia Witomino.
pozdrawiam - Gośka
ja mogę, jesli jeszcze potrzebne
pozdrawiam - Gośka
Pozdrawiam. Ania
-
- Podziękował/a: 75 razy
- Podziękowano: 41 razy
Cm. Warszawa Bródno
Prosze o zrobienie zdjęcia grobu Feliksa Grąbczewskiego vel Grączewskiego albo podobnie zm. 1950.
Lokalizacja uzyskana z zarządu cmentarza 10 H 1 10
Już otrzymałem zdjęcia więc nieaktualne.
Prosze o zrobienie zdjęcia grobu Feliksa Grąbczewskiego vel Grączewskiego albo podobnie zm. 1950.
Lokalizacja uzyskana z zarządu cmentarza 10 H 1 10
Już otrzymałem zdjęcia więc nieaktualne.
Ostatnio zmieniony ndz sie 11, 2013 2:41 am przez hykiel, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
Jurek Hykiel
Jurek Hykiel
Witam
Poszukuję osoby do wykonani zdjęcia grobu w Górze Kalwarii(Cmentarz Rzymskokatolicki) Stanisław Jakubczak ur.14.03.1922- oraz Władysława.
Pozdrawiam
Wojtek
Poszukuję osoby do wykonani zdjęcia grobu w Górze Kalwarii(Cmentarz Rzymskokatolicki) Stanisław Jakubczak ur.14.03.1922- oraz Władysława.
Pozdrawiam
Wojtek