Witam serdecznie,
Już któryś raz znalazłem w wyszukiwarce MyHeritage osoby z mojej bliskiej rodziny - np. ta jedna osoba w 4-rech różnych drzewach, a ponadto widzę ukryte informacje, których ja i tak nie posiadam. Chciałbym się skontaktować z administratorami tych witryn w sprawie tych informacji... tylko pytanie jak? Klikam na daną moją 'ciocię' i wyskakuje mi "plan dostępu do miliardów rekordów na MyHeritage". Z kolei pod tą osobą tylko numer drzewa i nazwisko jego administratora, ale bez możliwości wysłania wiadomości. Jak temu zaradzić?
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Kontakt z administratorami drzew na MyH
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 8 razy
- Podziękowano: 19 razy
- Kontakt:
Re: Kontakt z administratorami drzew na MyH
Musisz mieć wykupiona opcję Premium, lub Premium Plus. Za friko się nie daCarloz pisze:
Już któryś raz znalazłem w wyszukiwarce MyHeritage osoby z mojej bliskiej rodziny - np. ta jedna osoba w 4-rech różnych drzewach, a ponadto widzę ukryte informacje, których ja i tak nie posiadam. Chciałbym się skontaktować z administratorami tych witryn w sprawie tych informacji... tylko pytanie jak? Klikam na daną moją 'ciocię' i wyskakuje mi "plan dostępu do miliardów rekordów na MyHeritage". Z kolei pod tą osobą tylko numer drzewa i nazwisko jego administratora, ale bez możliwości wysłania wiadomości. Jak temu zaradzić?

-
- Podziękował/a: 6 razy
- Podziękowano: 26 razy
Witaj
Spróbuj może poprosić kogoś na genealogach o wysłanie wiadomości w Twoim imieniu - link. Niestety często tak się zdarza na MyHeritage, że ktoś tworzy drzewo, a potem znika na dłuższy czas. Ale zawsze jest szansa, że kiedyś się pojawi.
pozdrawiam
Aśka
Spróbuj może poprosić kogoś na genealogach o wysłanie wiadomości w Twoim imieniu - link. Niestety często tak się zdarza na MyHeritage, że ktoś tworzy drzewo, a potem znika na dłuższy czas. Ale zawsze jest szansa, że kiedyś się pojawi.

pozdrawiam
Aśka
-
AUTOR TEMATU - Posty: 303
- Podziękował/a: 24 razy
- Podziękowano: 12 razy
Tylko, że ja nawet mam już wykupioną opcję Premium... A cały czas dzieje się podobnie.Jurek Plieth pisze:Musisz mieć wykupiona opcję Premium, lub Premium Plus. Za friko się nie da :nie:Carloz pisze:
Pozdrawiam,
Karol.
Karol.
-
- Podziękował/a: 8 razy
- Podziękowano: 19 razy
- Kontakt:
To jest niezrozumiałe! Może coś źle robisz?Carloz pisze: Tylko, że ja nawet mam już wykupioną opcję Premium... A cały czas dzieje się podobnie.
Oczywiście, że nie ma możliwości poznania adresu email owego administratora! Można jedynie wysłać PW, a czy on to odczyta i następnie odpowie, to już inna bajka!