UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Kontakt z administratorami drzew na MyH

Problemy i zapytania związane z działaniem programów genealogicznych

Moderator: Moderatorzy

AUTOR TEMATU
Carloz
Podziękował/a: 24 razy
Podziękowano: 12 razy

Kontakt z administratorami drzew na MyH

Post autor: Carloz » ndz sty 06, 2013 1:14 am

Witam serdecznie,

Już któryś raz znalazłem w wyszukiwarce MyHeritage osoby z mojej bliskiej rodziny - np. ta jedna osoba w 4-rech różnych drzewach, a ponadto widzę ukryte informacje, których ja i tak nie posiadam. Chciałbym się skontaktować z administratorami tych witryn w sprawie tych informacji... tylko pytanie jak? Klikam na daną moją 'ciocię' i wyskakuje mi "plan dostępu do miliardów rekordów na MyHeritage". Z kolei pod tą osobą tylko numer drzewa i nazwisko jego administratora, ale bez możliwości wysłania wiadomości. Jak temu zaradzić?
Pozdrawiam,

Karol.

Awatar użytkownika

Jurek Plieth
Podziękował/a: 8 razy
Podziękowano: 19 razy
Kontakt:

Re: Kontakt z administratorami drzew na MyH

Post autor: Jurek Plieth » ndz sty 06, 2013 9:41 am

Carloz pisze:
Już któryś raz znalazłem w wyszukiwarce MyHeritage osoby z mojej bliskiej rodziny - np. ta jedna osoba w 4-rech różnych drzewach, a ponadto widzę ukryte informacje, których ja i tak nie posiadam. Chciałbym się skontaktować z administratorami tych witryn w sprawie tych informacji... tylko pytanie jak? Klikam na daną moją 'ciocię' i wyskakuje mi "plan dostępu do miliardów rekordów na MyHeritage". Z kolei pod tą osobą tylko numer drzewa i nazwisko jego administratora, ale bez możliwości wysłania wiadomości. Jak temu zaradzić?
Musisz mieć wykupiona opcję Premium, lub Premium Plus. Za friko się nie da :nie:

Awatar użytkownika

Asia1
Podziękował/a: 6 razy
Podziękowano: 26 razy

Post autor: Asia1 » ndz sty 06, 2013 11:10 am

Witaj
Spróbuj może poprosić kogoś na genealogach o wysłanie wiadomości w Twoim imieniu - link. Niestety często tak się zdarza na MyHeritage, że ktoś tworzy drzewo, a potem znika na dłuższy czas. Ale zawsze jest szansa, że kiedyś się pojawi. :)
pozdrawiam
Aśka

AUTOR TEMATU
Carloz
Podziękował/a: 24 razy
Podziękowano: 12 razy

Post autor: Carloz » ndz sty 06, 2013 11:12 am

Jurek Plieth pisze:
Carloz pisze:
Musisz mieć wykupiona opcję Premium, lub Premium Plus. Za friko się nie da :nie:
Tylko, że ja nawet mam już wykupioną opcję Premium... A cały czas dzieje się podobnie.
Pozdrawiam,

Karol.

Awatar użytkownika

Jurek Plieth
Podziękował/a: 8 razy
Podziękowano: 19 razy
Kontakt:

Post autor: Jurek Plieth » ndz sty 06, 2013 11:54 am

Carloz pisze: Tylko, że ja nawet mam już wykupioną opcję Premium... A cały czas dzieje się podobnie.
To jest niezrozumiałe! Może coś źle robisz?
Oczywiście, że nie ma możliwości poznania adresu email owego administratora! Można jedynie wysłać PW, a czy on to odczyta i następnie odpowie, to już inna bajka!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Programy genealogiczne”