Z tym , że potwierdzenie telefoniczne może być tylko przy pierwszym, a potem może zadziałać automat do już raz potwierdzonego ...
W.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
MyHeritage, przedłużenie abonamentu
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 37 razy
- Podziękowano: 41 razy
- Kontakt:
Re: MyHeritage, przedłużenie abonamentu
Witold Hanak - pkt IV.4.k regulaminu
-- ysearch: QU4UV -------------------------------------------
http://hannak-familie.eu Falkenberg O/S, Breslau, Erfurt
-- ysearch: QU4UV -------------------------------------------
http://hannak-familie.eu Falkenberg O/S, Breslau, Erfurt
-
- Podziękował/a: 18 razy
- Podziękowano: 18 razy
- Kontakt:
Dostałem odpowiedź.
Wystarczy kilka dni przed zakończeniem abonamentu napisać do nich maila i wtedy osoby tam pracujące zmienią konto na standard, niestety automatycznie się to nie robi
Wystarczy kilka dni przed zakończeniem abonamentu napisać do nich maila i wtedy osoby tam pracujące zmienią konto na standard, niestety automatycznie się to nie robi

-
- Podziękował/a: 5 razy
- Podziękowano: 10 razy
Ja miałem jeszcze lepsze przepychanki z Myheritage na początku roku. Kupiłem wersję premium (tą środkową). Po kilku dniach pojawiła mi się oferta (po zalogowaniu) dopłacenia do wersji premium. Wszedłem na ofertę aby ją dokładnie obejrzeć, nie zatwierdziłem zakupu nie dostałem kodu do weryfikacji telefonicznej i..... 3 dni później bardzo się zdziwiłem, gdy odkryłem obciążenie karty i konto w wersji premium plus. Zażądałem zwrotu pieniędzy. Odpowiedź którą dostałem spowodowała, że poprostu spadłem z krzesła dosłownie
Po kolejnym mailu i groźbie konsekwencji prawnych (bezprawnie obciążono mi kartę). Pieniądze zwrócono.
Dziękuję za zwrócenie uwagi na to że konto jest ważne bezterminowo.
Pozdrawiam
Sebastian Piotrowski
Pominę już fakt że na imię mam Sebastian a Piotr to część mojego nazwiska....dziękujemy za e-mail. Rozumiemy, jednakże Panie Piotrze jeśli zdecyduje się Pan pozostawić subskrypcje PremiumPlus tak jak jest teraz otrzyma Pan 4 miesiące gratis PremiumPlus lub subskrypcji na dane do Super Wyszukiwarki - do wyboru. Nie ukrywam, że zwroty są kłopotliwe i wymagają dodatkowej pracy księgowych.
Z góry dziękujemy za rozpatrzenie.
Po kolejnym mailu i groźbie konsekwencji prawnych (bezprawnie obciążono mi kartę). Pieniądze zwrócono.
Dziękuję za zwrócenie uwagi na to że konto jest ważne bezterminowo.
Pozdrawiam
Sebastian Piotrowski
Sebastian Piotrowski
Indeksuję Nowy Korczyn
Indeksuję Nowy Korczyn
-
- Podziękował/a: 10 razy
Witam!!
Ja w temacie przedłużenia mojej witryny w MyHeritage. Dostałam nową ofertę 36% taniej i takie tam, ciągle mailują z pytaniami, czy pamiętam, że kończy mi się czas:) Dla mnie to sporo kasy te 400 zł, owszem lubię ten program, ale....
Od jakiegoś czasu jak zapewne wiadomo mają nowość, że można było sobie ściągnąć na dysk Famile Tree Bulder i stąd moje pytanie, jeśli nie przedłużę abonamentu, to czy wszystko utracę?
Pozdrawiam
Gabrysia
Ja w temacie przedłużenia mojej witryny w MyHeritage. Dostałam nową ofertę 36% taniej i takie tam, ciągle mailują z pytaniami, czy pamiętam, że kończy mi się czas:) Dla mnie to sporo kasy te 400 zł, owszem lubię ten program, ale....
Od jakiegoś czasu jak zapewne wiadomo mają nowość, że można było sobie ściągnąć na dysk Famile Tree Bulder i stąd moje pytanie, jeśli nie przedłużę abonamentu, to czy wszystko utracę?
Pozdrawiam
Gabrysia
„Każdy przecież początek to tylko ciąg dalszy, a księga zdarzeń zawsze otwarta w połowie.”
~ Wisława Szymborska
~ Wisława Szymborska
-
- Podziękował/a: 41 razy
- Podziękowano: 315 razy
- Kontakt:
Kiedyś już było o tym na forum. Usunąć się nie usunie, ale będzie brak możliwości dodawania nowych osób.
Jeśli chodzi o Family Tree Builder, to kiedyś była możliwość używania go offline. Nie wiem, czy nadal tak jest (wiem, że został ulepszony do wersji online), ale chyba tak, bo inaczej mijałoby się to z celem.
Jeśli chodzi o Family Tree Builder, to kiedyś była możliwość używania go offline. Nie wiem, czy nadal tak jest (wiem, że został ulepszony do wersji online), ale chyba tak, bo inaczej mijałoby się to z celem.
Pozdrawiam,
Marcin Marynicz, syn Adama, wnuk Adama, prawnuk Franciszka, 2xprawnuk Andrzeja, 3xprawnuk Jana, 4xprawnuk Wojciecha, 5xprawnuk Szymona
Mój blog genealogiczny : http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com
-
- Podziękował/a: 44 razy
- Podziękowano: 41 razy
Jeśli obawiasz się utraty drzewa to je wyeksportuj go gedcom (Drzewo -> Zarządzaj drzewami genealogicznymi -> Eksport do GEDCOM) i wtedy będziesz mogła odtworzyć drzewo w każdym szanującym się programie genealogicznym.
Andrzej Zieliński
Andrzej Zieliński
Parafrazując: Śpieszmy się pytać ludzi, tak szybko odchodzą
-
- Podziękował/a: 10 razy
Andrzeju dziękuję, już własnie to zrobiłam:)
Gabrysia
Gabrysia
„Każdy przecież początek to tylko ciąg dalszy, a księga zdarzeń zawsze otwarta w połowie.”
~ Wisława Szymborska
~ Wisława Szymborska