Witam,
Z satysfakcją muszę zauważyć że od momentu w którym zacząłem wyjaśniać sprawy związane z moim przodkiem który należał do I Proletariatu i gdy poruszyłem sprawę ewangelickiego zboru w Wielkanocy i wszystkich pomyłek które się z tym łączą /na genetece również/ jakakolwiek pomoc się NA TUTEJSZYM FORUM SIĘ ZAKOŃCZYŁA.
Przy okazji, gdy na swoim blogu http://zeszmulowiznyibrodna.blox.pl/html podałem tłumaczenie Aktu Ślubu swoich pradzaidków Daniłowiczów, szlachcica z korzeniami białorusko-polskimi z panną służącą, na końcu tego rozdziału pojawił się wpis jednego z czytelników; "To niemożliwe !!!".
Przedtem miałem wrażenie ...
Teraz mam pewność - to nie o mnie.
Natomiast mnie interesuje prawda historyczna o mojej rodzinie a nie - tworzenie na zamówienie ...
Pozdrawiam.
Stefan.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Ze Szmulowizny i Bródna
Moderator: Moderatorzy