Ciekawe, że zdjęcia z Kresów są tańsze niż te z Warszawy. Ogólnie podoba mi się, mogłabym już kilka kupić, ciekawa jestem jednego zdjęcia z Wilna, jednego z Czortkowa, jeszcze kilku, nawet jak kiedyś tam pojadę i sama zrobię, to cena 15 zł raczej zachęca niż zniechęca. Ale Warszawa bardzo droga, nie jest jasna dla mnie taka polityka, może te z Warszawy są tak drogie bo stolica i wiadomo, że wszystkie ceny tutaj są najwyższe (w swojej pracy zawodowej pracę gdzieś daleko w terenie też wyceniam taniej niż tę w Warszawie, tak jakoś się utarło, chociaż koszty dla terenu są wyższe). Może nawet sama zrobię jakieś zdjęcia i Marcie podrzucę, dzielna kobieta, chociaż ja akurat fanką cmentarzy nie jestem, no ale nie jestem przecież archeologiem. Tyle, że lubię robić zdjęcia czemuś co jest nieruchome. Ciekawa inicjatywa, chociaż ma też konkurencję, która działa na zasadzie fundacji, ale to dobrze, że jest wybór, konkurencji też może coś podrzucę, na razie jest tam zapewne jedno zdjęcie, kilka lat temu dałam kilka i jedno było z cmentarza Łyczakowskiego, przedwojenne (chyba tam dałam, bo już się gubię w tych inicjatywach, Dynamiczny Herbarz Rodzin Polskich, jakoś tak).
Łucja
Wierzycki, Satalecki, Tyrkalski, Hertel. Rościszewski, Ostrowski, Umiński, Mellin, Kiełczewski, Znaniecki. Domański, Sawicki, Bohusz, Doronicz. Maziarz. Stec, Winiarz, Rusin, Szałda, Fryz. Saja, Dec, Rak, Burdzy, Duma.
Dziennik genealogiczny