Witam -
Mojej babci bratowa pochowana jest na Powazkach, Maria Tymkowska, kwatera 145-4. 5497
Zmarla 1981, czerwiec.
Czy bylby ktos uprzejmy i sprawdzil przy okazji czy grob istnieje, czy jest prolongowany, czy jest zadbany ? Bardzo prosze o fotki.
Dziekuje bardzo i pozdrawiam.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Prosba - Cmentarz Powazki w Warszawie
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 458
- Podziękował/a: 27 razy
- Podziękowano: 20 razy
Re: Prosba - Cmentarz Powazki w Warszawie
Piotrze - dziekuje Ci bardzo za zainteresowanie, sprawa juz zlatwiona przez bardzo uprzejma kolezanke
z Forum "mariamazur", ktora grob odszukala, zrobila dla mnie fotki i zostawila informacje dla krewnych, ktorzy
niestety sie nie odezwali do tej pory. Ale najwazniejsze mam, fotki
Mario - jeszcze raz dziekuje bardzo

z Forum "mariamazur", ktora grob odszukala, zrobila dla mnie fotki i zostawila informacje dla krewnych, ktorzy
niestety sie nie odezwali do tej pory. Ale najwazniejsze mam, fotki

Mario - jeszcze raz dziekuje bardzo

Pozdrowienia Hania
Poszukuje nazwiska Thiem, Thieme, Timme oraz starego zegara reki Niezielinskiego ze Zbaszynia
Poszukuje nazwiska Thiem, Thieme, Timme oraz starego zegara reki Niezielinskiego ze Zbaszynia