Witam.
Może ktoś z Forumowiczów jest w posiadaniu tej książki?
Stefan
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Massalski - Słownik biograficzny Nauczyciele szkół średnich rządowych męskich w Królestwie Polskim
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 15 razy
- Podziękowano: 235 razy
- Kontakt:
Re: Massalski - Słownik biograficzny Nauczyciele szkół średnich rządowych męskich w Królestwie Polsk
Stefanie, mogę zerknąć przy okazji. O kogo chodzi?
-
AUTOR TEMATU - Posty: 731
- Podziękował/a: 38 razy
- Podziękowano: 17 razy
Re: Massalski - Słownik biograficzny Nauczyciele szkół średnich rządowych męskich w Królestwie Polsk
Witam.
Bardzo proszę.Chodzi o nauczyciela szkół realnych w Warszawie Józefa Cetnarowicza.Głównie interesują mnie miejsce urodzenia i zgonu oraz rodzina.
Z góry wielkie dzięki.
Stefan
Bardzo proszę.Chodzi o nauczyciela szkół realnych w Warszawie Józefa Cetnarowicza.Głównie interesują mnie miejsce urodzenia i zgonu oraz rodzina.
Z góry wielkie dzięki.
Stefan
-
- Podziękował/a: 15 razy
- Podziękowano: 235 razy
- Kontakt:
Str 101, poz. 132.
Cetnarowicz Józef, syn Jakuba, ur 1821 zm po 1872. Urodził się w woj. warszawskim lub w guberni wileńskiej (ze znakiem zapytania). Żonaty z Julią Jerzmanowską - córką urzędnika Józefa. Bezdzietny.
Cetnarowicz Józef, syn Jakuba, ur 1821 zm po 1872. Urodził się w woj. warszawskim lub w guberni wileńskiej (ze znakiem zapytania). Żonaty z Julią Jerzmanowską - córką urzędnika Józefa. Bezdzietny.
-
AUTOR TEMATU - Posty: 731
- Podziękował/a: 38 razy
- Podziękowano: 17 razy
Dzięki.Zgadza się jedynie zona.Miejsce urodzenie to dla mnie ciekawostka.Reszta to błąd bo dzieci mieli.W każdym razie jakis ślad /gubernie/mam.
Dzięki.
Stefan
Dzięki.
Stefan