UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Sosnowiec- "komunikacja"

Luźne dyskusje na każdy temat (prawie nie moderowane)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
Elpa
Podziękował/a: 45 razy
Podziękowano: 10 razy

Sosnowiec- "komunikacja"

Post autor: Elpa » wt sie 19, 2014 5:44 pm

Zwracam się z prośbą do forumowiczów z Sosnowca, bywających na cmentarzu par. św. Barbary, bądź ewentualnie mogących mieć kontakt z rodziną zmarłej Leokadii Goniewicz.
Przeszukując stronę grobonet , trafiłam na ślad Ciepałów, ale brak tam jakichkolwiek informacji związanych z tym nazwiskiem.
Pochowana jest tam Leokadia Goniewicz "na prochach rodziców i brata Ciepałów. Zmarła Leokadia G. jest mi zupełnie nieznana.
Lokalizacja grobu:
Sektor: A4
Rząd: 4
Numer: 2
http://www.grobonet.com/sosnowiec/2/poc ... z-Leokadia
Krewni mojej babci w przeszłości przeprowadzili się do Sosnowca i być może są to właśnie "moi" Ciepałowie a rodzina może jeszcze posiadać stare rodzinne zdjęcia.
Gdyby ktoś przy okazji mógł umieścić tam słoiczek z moją prośbą o kontakt. Dane podam na priv.
Za grzeczność z góry dziękuję.
Ela
Ela
Nazwiska szukane w Małopolsce; Konstancja z Baranów,Katarzyna z Domagałów (Skoruchowa?), Charmaj/Harmaj/Armaj, Klupa, Nogieć, , Ciepała, Fundament
Świętokrzyskie: Pacholski - XVII-XIX w.

Awatar użytkownika

julia
Podziękował/a: 25 razy
Podziękowano: 57 razy

Re: Sosnowiec- "komunikacja"

Post autor: julia » wt sie 19, 2014 11:42 pm

Elu,
Pomogę w tym temacie.
Napisz na do mnie na priv.

julia
Poszukuję w rejonie świętokrzyskiego, bądź małopolski ślubu Stanisława Bobrowskiego z Urszulą Jastrzębską ( z Marców) lata 1777-1779.
http://www.palucha-grajpel-jaszczyk-bob ... age.com.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”