UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

NOWY ROK!!!

Luźne dyskusje na każdy temat (prawie nie moderowane)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
beata bistram
Podziękował/a: 91 razy
Podziękowano: 189 razy

NOWY ROK!!!

Post autor: beata bistram » śr gru 31, 2014 1:44 pm

Na ten Nowy 2015,
dla wszystkich administratorow wszystkiego co najlepsze na ten 2015 jak najmniej pracy z nami i jak najwiecej przyjemnosci z prowadzenia forum ( no i w zyciu "realnym" ;) oczywiscie rowniez wszystkiego dobrego!!!)
Dla wszystkich tylko :sun: -dni
moc :jupi:
:peace:

Bea
Podziękował/a: 199 razy
Podziękowano: 183 razy

Re: NOWY ROK!!!

Post autor: Bea » śr gru 31, 2014 4:50 pm

Przyłączam się do życzeń dla administratorów, a nawet dodałabym do tego moderatorów: Obrazek

Obrazek
A tak na serio - WSZYSTKIM Wam życzę moc pozytywnych wrażeń i odkryć w całym Nowym 2015 r. zarówno w życiu osobistym, jak i w genealogii.
Przede wszystkim więcej życzliwości i wyrozumiałości w kontaktach z żywymi i wirtualnymi ludziami.

Przy okazji chciałabym Wam podziękować za wielką pomoc jaką otrzymałam od Was.
Obrazek
Za cierpliwość i czas naszych Tłumaczy. Za życzliwą pomoc w rozszyfrowywaniu zapisów nawet po polsku. Za bezinteresowną pomoc w odnalezieniu aktów/przodków jakiej się nawet nie spodziewałam i jakiej nie dam rady spłacić.
Nie piszę nazwisk i nicków, ale wiedzcie, że ciepło o was myślę. Obrazek
Z całego serca dziękuję Wam, za moje odkrycia 2014, bez Was nie dałabym rady.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Beata

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”