UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Podróże po cmentarzach Ukrainy, Tom II, Woj.tarnopolskie
Moderator: Moderatorzy
Re: Podróże po cmentarzach Ukrainy, Tom II, Woj.tarnopolskie
Pani Magdaleno,
Prosiłabym o sprawdzenie nazwisk: Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Paraszczak, Sadliński, Storch, Dietrich.
Z góry bardzo dziękuję.
Klara Dubaniowska
Prosiłabym o sprawdzenie nazwisk: Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Paraszczak, Sadliński, Storch, Dietrich.
Z góry bardzo dziękuję.
Klara Dubaniowska
-
- Podziękowano: 1 raz
Czy gdzieś pojawiło się nazwisko Kowalska ( ski ) poszukuję mojej babci Joanna Kowalska
Generalnie moja rodzina mieszkała w Germakówce ale i tez Wołkowcach oraz w Borszczowie rodzina to Holik ,mój pra dziadek Józef ożenił się z Emilią Borzejewska która pochodzi z Wołkowic i tez tam mieszkał . potem przeprowadzili się do Germakówki
Moze ktoś coś wie
Generalnie moja rodzina mieszkała w Germakówce ale i tez Wołkowcach oraz w Borszczowie rodzina to Holik ,mój pra dziadek Józef ożenił się z Emilią Borzejewska która pochodzi z Wołkowic i tez tam mieszkał . potem przeprowadzili się do Germakówki
Moze ktoś coś wie
Witam, Pani Magdaleno,
czy może Pani sprawdzić nazwiska Pławiak i Bade prawdopodobnie zamieszkali Podhajce, oraz nazwisko Jaskot - Tarnopol.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Anna Tencza
czy może Pani sprawdzić nazwiska Pławiak i Bade prawdopodobnie zamieszkali Podhajce, oraz nazwisko Jaskot - Tarnopol.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Anna Tencza
-
AUTOR TEMATU
Witam,
Nazwisk: "Gnoińskich vel Gnojeńskich oraz Michniowskich vel Michniewskich" - brak
Nazwisk: Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Paraszczak, Sadliński, Storch, Dietrich - brak
Występują Kowalscy (brak Joanny) na cmentarzach: Wyżniany, Trembowla, Załoźce, Monasterzyska, Jazłowiec.
Nazwiska Holik - brak
Nazwisk: Pławiak, Bade i Jaskot - brak
Nazwisk: "Gnoińskich vel Gnojeńskich oraz Michniowskich vel Michniewskich" - brak
Nazwisk: Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Paraszczak, Sadliński, Storch, Dietrich - brak
Występują Kowalscy (brak Joanny) na cmentarzach: Wyżniany, Trembowla, Załoźce, Monasterzyska, Jazłowiec.
Nazwiska Holik - brak
Nazwisk: Pławiak, Bade i Jaskot - brak
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwisk
Bajraczyński/-ska oraz Marks/Marx w Trembowli i okolicznych miejscowościach.
Dziękuję i pozdrawiam :)
Dorota
Bajraczyński/-ska oraz Marks/Marx w Trembowli i okolicznych miejscowościach.
Dziękuję i pozdrawiam :)
Dorota
-
AUTOR TEMATU
Na wszystkie zapytania odpowiem w niedzielę.
-
AUTOR TEMATU
Witam
Nazwiska
Niedoszytko/Nedoszytko
Bajraczyński
Marks/Marx
Nie są wzmiankowane.
Nazwiska
Niedoszytko/Nedoszytko
Bajraczyński
Marks/Marx
Nie są wzmiankowane.
Witam Panią!
Czy mogę prosić o sprawdzenie nazwiska Borowiec
Jan, Maria, Helena zd. Baranowska
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ewa
Czy mogę prosić o sprawdzenie nazwiska Borowiec
Jan, Maria, Helena zd. Baranowska
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ewa
-
AUTOR TEMATU
Witam,
Niestety nazwisko Borowiec nie jest wzmiankowane.
Niestety nazwisko Borowiec nie jest wzmiankowane.
-
AUTOR TEMATU
Niestety Irenko, nie występujeirena pisze:Witam
Proszę o sprawdzenie czy występuje tam nazwisko Bełdowski .
Z góry dziękuję.
Irena

-
- Podziękował/a: 1 raz
Witam, cz mógłbym prosić o sprawdzenie nazwiska Kuźmiński - moja prababcia Helena z Kuźmińskich ur. Klimkówka psów. Zbaraż. I tyle wiem, niestety.
Piotr
Piotr
-
- Podziękował/a: 3 razy
Witam
Pani Magdo. czy mógłbym prosić o sprawdzenie cmentarza w Howiłowie wielkim i Małym.
Nazwiska które mnie interesują to : Miłuch, Brynik - Bryling, Kłapkowski, T(y/e)ssowski, Borkowski, Białozorski.
Proszę również napisać ile jest wpisów z tych miejscowości może warto by było żebym kupił tą książkę i przejrzał całą listę.
W wiosce w której obecnie mieszkam są 34 rodziny których korzenie sięgają do Howiłowa Wielkiego lub Małego.
Dziękuję i Pozdrawiam
Marcin.
Pani Magdo. czy mógłbym prosić o sprawdzenie cmentarza w Howiłowie wielkim i Małym.
Nazwiska które mnie interesują to : Miłuch, Brynik - Bryling, Kłapkowski, T(y/e)ssowski, Borkowski, Białozorski.
Proszę również napisać ile jest wpisów z tych miejscowości może warto by było żebym kupił tą książkę i przejrzał całą listę.
W wiosce w której obecnie mieszkam są 34 rodziny których korzenie sięgają do Howiłowa Wielkiego lub Małego.
Dziękuję i Pozdrawiam
Marcin.