UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Jak mogę znaleźć genealogist w Białymstoku do prowadzenia badań naukowych w archiwach dla mnie?

Pytania i porady dla dzieci zagubionych we mgle

Moderator: Moderatorzy

AUTOR TEMATU
magscanner

Jak mogę znaleźć genealogist w Białymstoku do prowadzenia badań naukowych w archiwach dla mnie?

Post autor: magscanner » pt wrz 04, 2015 11:04 pm

Szukam informacji na temat rodziny Kaczkieła w Lipina, 10 km od Sokółki, niedaleko Białegostoku w podlaskim v. Mam kilka urodzenia i małżeństwa z archiwum diecezjalnego certyfikaty w Białymstoku. Mieszkam w pobliżu San Francisco w Kalifornii, i nie wiem po polsku; Trudno jest uzyskać informacje. Mormon Biblioteka nie zdobył kopie rejestrów w Sokółce, a wiele z nich jest w języku rosyjskim.

Jakie inne rzeczy, które należy zrobić?

Będę w Białymstoku przez dwa dni w październiku.

Dziękujemy za pomoc! - Michael Ward

--------------------

How can I find genealogist in Białystok to do research in archives for me?

I am searching for information on family Kaczkieła in Lipina, 10 km from Sokółka, near Białystok in Podlaskie v. I have some birth and marriage certificates from diocesan archive in Białystok. I live near San Francisco, California, and do not know Polish; it is difficult to get information. Mormon Library has not made copies of registers for Sokółka, and many are in Russian.

What other things should I do?

I will be in Białystok for two days in October.

Thank you for your help! -- Michael Ward

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy początkujących”