Bo byłem pewien, że na dysku mam zrzut 1.7.1 i wrócę do niego w razie czego. Niestety była to też wersja install

Jak teraz przywrócic stronę?
Dodano po 48 minutach 8 sekundach:
Poradziłem sobie, ale niestety przez bezmyślne usuwanie plików z serwera straciłem wszystkie multimedia.
Wojtek, po nowej instalacji obie strony (Twoja i moja) wyglądają pod względem kodu identycznie, korzystają z tych samych bibliotek, a jednak u mnie lista nazwisk pokazuje się poprawnie.
Php mam stary, starszy niż zaleca WT (5.5.28), MySQL w wersji 5.5.41 i wszystko zdaje się hulać ja należy.
Ja bym proponował:
1) z poziomu panelu sterowania wyczyścić cache (Witryna -> Wyczyść katalog data) a jeśli to nie pomoże to,
2) usunąć fizycznie wszystko (poza danymi i multimediami!) z serwera, zrobić upload plików z paczki 1.7.2 i przeprowadzić procedurę setupu.
W procedurze setupu błąd który mi wyświetliło spowodowany był istnieniem w bazie użytkownika (czyli mnie wcześniejszego), którego wprowadzałem przy instalacji. Musiałem ręcznie w bazach pozmieniać moje stare nazwy użytkownika, mail. System wstawił mnie drugi raz jako admina.