Mam dwa problemy i oba występują od dawna, nie pamiętam nawet od kiedy.
Mniej istotny to taki, że wylogowany użytkownik pokazywany jest jako zalogowany jeszcze przez dłuższy czas. Aktualnie widzę, że użytkownik wylogował się wczoraj przed północą, a w bloku "Kto jest na stronie" widnieje nadal jako zalogowany.
Drugi jest niestety gorszy. Nie otrzymuję powiadomienia mailowego o wprowadzonych zmianach (żeby je zaakceptować). Te powiadomienia przychodzą dopiero wtedy kiedy się zaloguję na konto, a to jest musztarda po obiedzie bo i tak widzę, że są zmiany do zaakceptowania. System powiadamiania jako taki działa, bo maile o rejestracji nowego użytkownika, jak i potwierdzającego rejestrację, dochodzą do mnie bezzwłocznie.
Co jest nie tak? Stawiam na jakieś ustawienia serwera, bo dawniej to funkcjonowało i co ciekawe, mam na swoim serwerze instalacje PGV, a tam nie było przecież aktualizacji programu od wieków. No i tam ten sam problem zaczął występować w tym samym czasie co na WT.
Pozdrawiam, Wojtek
-------------------------
https://wojciechgracz.pl
Taki już los poszukiwaczy, zanim się znajdzie grudkę złota, trzeba przesiać tony piasku.