Dzień Dobry!
Poprosiłam AP w Częstochowie o odszukanie mi aktu małżeństwa w przedziale lat 1896 - 1903, ale kazali mi to zawęzić. Poszukuję danych dla koleżanki i nic więcej nie wiem. Ten akt jest mi potrzebny aby potwierdzić prawdziwość innych danych. Jeśli ktoś może mi pomóc i sprawdzić w parafii Żuraw w tych latach, czy znajduje się tam akt ślubu Franciszka Sosneckiego i Zofii Podsiedlik. Miejscowość - najpewniej Wola Mokrzeska. Z góry dziękuję.
Daria Wilczyńska-Zięba
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
AP Częstochowa Parafia Żuraw - prośba o pomoc
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 252
- Podziękował/a: 10 razy
- Podziękowano: 8 razy
-
- Podziękował/a: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: AP Częstochowa Parafia Żuraw - prośba o pomoc
W latach 1902 - maj 1905 brak w.w ślubu
https://familysearch.org/ark:/61903/3:1 ... cc=2115410
Dodano po 59 minutach 46 sekundach:
W parafii Mstów jest ślub Wincentego Sosnecki lat 21 s. Wincentego i Marianny Bajor ur. we wsi Chmielarz ?? -tak odczytałem z Jadwigą Koza w 1895 r. , może to brat jeśli rodzice ci sami .
https://familysearch.org/ark:/61903/3:1 ... cc=2115410
Dodano po 59 minutach 46 sekundach:
W parafii Mstów jest ślub Wincentego Sosnecki lat 21 s. Wincentego i Marianny Bajor ur. we wsi Chmielarz ?? -tak odczytałem z Jadwigą Koza w 1895 r. , może to brat jeśli rodzice ci sami .
Pozdrawiam Adam
=========================================================================
Poszukuję wszelkich informacji o TOMASZ BIESAGA ur. 1780 - 1789 gdzie?????
=========================================================================
Poszukuję wszelkich informacji o TOMASZ BIESAGA ur. 1780 - 1789 gdzie?????