Dziś dotarła do mnie wiadomość o śmierci Małgosi , Gośki ,jak podpisywała swoje posty do mnie.
Jeszcze nie tak dawno pisała do mnie "W cierpieniu nie zamykaj się na ludzi, nie trzymaj w sobie bólu ,większość jest w stanie ciebie zrozumieć. Najważniejsze to: iść małymi krokami do przodu.."
Małgosiu ujawniam Twoje rady dla Wszystkich i tę ostatnią:"Mówią ,że ból z czasem mija ...powiem Ci ,że chowa się pod natłokiem spraw codziennych".
Piszą wszyscy ,że żyjesz w zdjęciach naszych przodków, zapisana swą pracą na wieczność i także u moich Popielów i Strussów.
Cześć Twojej pamięci , odeszłaś tak młodo ,w twórczym okresie,
Rodzinie Twej ślę wyrazy współczucia i otuchy ,jeśli dotrą do nich te słowa, którymi mnie obdarzyłaś przed laty po śmierci mojego męża.Helenka z Wrocławia.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Małgosia (m-za) odeszła do Przodków
Moderator: Moderatorzy