Proszę o tłumaczenie aktu:
Rok aktu: 1746
Miejscowość: Słomniki
Imię (dziecka/męża/zmarłego): Krzysztof
Nazwisko (dziecka/męża/zmarłego): Przechyrski
Link do zdjęcia: http://metryki.genbaza.pl/genbaza,detail,31835,186
Bardzo proszę o pomoc w przetłumaczeniu aktu zgonu Krzysztofa Przechyrskiego 25 II 1746 Słomniki, str. 369. Akt zaznaczony jest wężykiem. Jest to mój Xpradziadek.
http://metryki.genbaza.pl/genbaza,detail,31835,186
Przepraszam, wielokrotnie próbowałam wklejać zdjęcia, ale chyba nie mam takiej opcji, gdyż nawet nie pomogła instrukcja.
Za grzeczność z góry dziękuję
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Słomniki-Przechyrski-Krzysztof-1746
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 341
- Podziękował/a: 45 razy
- Podziękowano: 10 razy
Słomniki-Przechyrski-Krzysztof-1746
Ela
Nazwiska szukane w Małopolsce; Konstancja z Baranów,Katarzyna z Domagałów (Skoruchowa?), Charmaj/Harmaj/Armaj, Klupa, Nogieć, , Ciepała, Fundament
Świętokrzyskie: Pacholski - XVII-XIX w.
Nazwiska szukane w Małopolsce; Konstancja z Baranów,Katarzyna z Domagałów (Skoruchowa?), Charmaj/Harmaj/Armaj, Klupa, Nogieć, , Ciepała, Fundament
-
AUTOR TEMATU - Posty: 341
- Podziękował/a: 45 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: Słomniki-Przechyrski-Krzysztof-1746
Nieaktualne. Dokument jest już przetłumaczony.
Ela