UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Prośba do Admina
Moderator: Moderatorzy
Prośba do Admina
Witam. Zarejestrowałam się dopiero wczoraj, ale już mam problem. Bardzo proszę o usunięcie mojego imienia i nazwiska z postu napisanego w odpowiedzi na założony przeze mnie temat. Jest to dział [Szlachta, herbarze, heraldyka], temat [Domańscy]. Nie chciałabym, aby moje dane były ujawniane na forum.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Podziękował/a: 145 razy
- Podziękowano: 322 razy
- Kontakt:
Re: Prośba do Admina
Na założony przez Ciebie temat odpowiedzi udzielił apszczol, znany skądinąd wszystkim pod własnym imieniem i nazwiskiem widocznym w jego profilu. Zwrócił się imiennie, gdyż zapewne takie dane znalazł w Twoim profilu a dane te podałaś akceptując zasady i warunki rejestracji i uczestnictwa na forum. Taka forma zwracania się do współdyskutantów w niczym nie narusza regulaminu ani też ich dóbr osobistych ani danych osobowych. Dlatego też prośby tej spełnić nie mogę - nie ingeruję cenzuralnie w posty użytkowników nie łamiące regulaminu.
Proszę korespondencję w tej sprawie poprowadzić ewentualnie prywatnie z Adamem Pszczółkowskim.
Proszę korespondencję w tej sprawie poprowadzić ewentualnie prywatnie z Adamem Pszczółkowskim.
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski
Jestem tu pierwszy raz-zainteresowało nie pochodzenie mojego nazwiska-nazywam się Polak.W dziale etymologia nazwisk znalazłem jedną informację na tema Polak.Jest jakaś szansa żebym dowiedział się więcej o sobie i początkach ?Już dawno przestało mi się wydawać,że Polak,to szczególne nazwisko-dokładnie jak Brzęczyszczykiewicz, jednak chciałbym wiedzieć więcej.Kogo zatem zapytać-skąd toto się wzięło i jaka jest tego historia?Pozdrawiam.
-
- Podziękował/a: 91 razy
- Podziękowano: 189 razy
Witaj Sylwek01
Przejrzyj forum, na pewno szybko znajdziesz dzialy w ktorch bedziesz mogl wstawic swoje „zapytanie“
np.
problemy poczatkujacych
wymiana doswiadczen
szukam nazwiska
etymologia nazwiska
itd itp
powodzenia
pozdrawiam Beata
P.S wychodze z zalozenia, ze masz na imie Sylwek? jak co podpisuj posty
Przejrzyj forum, na pewno szybko znajdziesz dzialy w ktorch bedziesz mogl wstawic swoje „zapytanie“
np.
problemy poczatkujacych
wymiana doswiadczen
szukam nazwiska
etymologia nazwiska
itd itp
powodzenia

pozdrawiam Beata
P.S wychodze z zalozenia, ze masz na imie Sylwek? jak co podpisuj posty

-
- Kontakt:
Konto nie zostało i nie zostanie aktywowane. Zostało usunięte. Tak to się dzieje w przypadku gdy nie podaje się dokładnie wszystkich pól wymaganych do aktywacji. Od długiego czasu nie tolerujemy na tym forum anonimów a imię i nazwisko w formie "waczd" jest nieakceptowalne.
Nie mogę zablokować prywatnych wiadomości od użytkowników - problem 'wybrano nieprawidłową strefę czasową'. Strefa jest dobra, dla mnie nie ma znaczenia - ale nie zmienia mi ustawień 'globalnych'. Czy Admin mógłby użyć władzy i mi ustawić na: tylko 'administratorzy mogą wysyłać do mnie maile' - 'tak', reszta na 'nie'. Albo proszę naprawić tą strefę czasową 
pozdrawiam

pozdrawiam
-
- Kontakt:
Globalne ustawienia czasu i strefy czasowej są prawidłowe, co widać po wylogowaniu się z forum.marla pisze:Albo proszę naprawić tą strefę czasową
Ustawienia globalne są modyfikowane ustawieniami indywidualnymi po zalogowaniu się. Każdy zalogowany może mieć ustawiony inny, indywidualny czas.
Proszę najpierw ustawić strefę czasową z prawidłowym czasem i zatwierdzić zmiany.marla pisze:Nie mogę zablokować prywatnych wiadomości od użytkowników - problem 'wybrano nieprawidłową strefę czasową'.
Potem proszę spróbować zmienić ustawienia PW.
Jeśli taka kolejność nie zadziała to zmienię ustawienia palcem boga, choć nie wiem doprawdy czemu ma służyć takie odcinanie się od użytkowników.
Nie ma tu chyba spamerów. Odcięcie się od użytkownika zapewne załatwi dodanie go do listy "wrogów" (nazwa tragiczna, ale lepszej tłumacze nie wymyślili).
-
- Kontakt:
Tego nikt do końca nie wie 
Na pewno lista wrogów ukrywa (z możliwością otwarcia na życzenie) posty pisane w tematach przez wrogów. Być może też blokuje PW.
Reszty tych usprawnień nie znam.

Na pewno lista wrogów ukrywa (z możliwością otwarcia na życzenie) posty pisane w tematach przez wrogów. Być może też blokuje PW.
Reszty tych usprawnień nie znam.
-
- Kontakt:
Była nieudana próba aktualizacji forum. Teraz walczę z przywróceniem podstawowych dodatków. Czat być może za chwilę się pojawi