Czy jest ktoś może w posiadaniu "Małopolskiego Słownika Biograficznego Uczestników Działalności Niepodległościowej" autorstwa T. Gąsiorowskiego?

Interesuje mnie nazwisko Pieńkowski
{W odpowiedzi osoba posiadająca publikację}
Moderator: Moderatorzy
nina_inka pisze:Witam
Czy jest ktoś może w posiadaniu "Małopolskiego Słownika Biograficznego Uczestników Działalności Niepodległościowej" autorstwa T. Gąsiorowskiego?
Interesuje mnie nazwisko Pieńkowski
Staniszewski pisze:Witam.
Ryszardzie,a moglbys sprawdzic dla mnie nazwisko Trus(s)?
Pozdrawiam,
Grzegorz Staniszewski
Niestety nazwisko MAŁASIEWICZ nie występuje w słowniku. Pozdrawiam Rysiek.Nela pisze:Witam Panie Ryszardzie i uprzejmie proszę o sprawdzenie nazwiska Małasiewicz.Pozdrawiam.Nela.
Niestety nie ma nazwiska WIŚNIOWIECKI ORAZ DYRDA w słowniku. W notatkach biograficznych w słowniku są podawane również pseudonimy. Również pozdrawiam Rysiek.Marek_W pisze:Serdecznie witam!
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwiska Wiśniowiecki i Dyrda, czy są może także pseudonimy?
Pozdrawiam, Marek
Witam. Niestety pseudonimy przewijają się jedynie w notatkach biograficznych. Przeszukiwanie notatek w poszukiwaniu pseudonimu jest bardzo czasochłonne. Książka nie posiada indeksu pseudonimów. Cały układ oparty jest na nazwisku.Marek_W pisze:Witam serdecznie!
Dziekuję za zainteresowanie i proszę o sprawdzenie pseudonimów Limba i Mewa.
Pozdrawiam, Marek
Witam.Marek_Nad pisze:Proszę o sprawdzenie nazwiska ŚLUSAREK
Serdecznie witamkufferka pisze:Jeśli to możliwe proszę o sprawdzenie nazwiska ks. KOPYCIŃSKI Adam (pierwotnie KOPYTO).
Być może znajdą się jeszcze inne osoby o tym nazwisku...
Z góry dziękuję