UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Sobula Grabarczyk Pietruszka Ozga Guzik Kękuś Jamnicki

Miejsce dla przedstawienia poszukiwanych nazwisk

Moderator: Moderatorzy

NOWY TEMAT tworzymy wyłącznie poprzez bazę danych "Szukam nazwiska" (górne menu forum)
Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
misia.j

Sobula Grabarczyk Pietruszka Ozga Guzik Kękuś Jamnicki

Post autor: misia.j » czw kwie 17, 2008 3:36 pm

Szukam wszelkich informacji na temat występowania nazwiska i osób współcześnie noszących nazwisko Sobula i Jamnicki. Gdyby u kogoś w drzewie pojawiały się te nazwiska, bardzo proszę o kontakt...

Grabarczyk, Pietruszka, Ozga, Guzik, Kękuś - rodziny wywodzące się z okolic Krakowa. Mam sporo informacji na temat w/w nazwisk z okolic Krakowa właśnie (Rajsko, Kosocice - dziś w granicach administracyjnych Krakowa, Golkowice, Siercza, Grabówki), niekoniecznie spokrewnionych ze mną (a przynajmniej na razie tego pokrewieństwa nie udowodniłam ;))

Serdecznie pozdrawiam,
Justyna

Szukam:
Sobula - wszędzie
Guzik, Cieślik, Pyciński, Pietruszka, Ozga, Kękuś, Grabarczyk - okolice Krakowa

Awatar użytkownika

Elpa
Podziękował/a: 45 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Sobula Grabarczyk Pietruszka Ozga Guzik Kękuś Jamnicki

Post autor: Elpa » ndz paź 05, 2014 6:36 pm

Interesuje mnie nazwisko Sobula z Golkowic, wiek XVIII
Ela
Nazwiska szukane w Małopolsce; Konstancja z Baranów,Katarzyna z Domagałów (Skoruchowa?), Charmaj/Harmaj/Armaj, Klupa, Nogieć, , Ciepała, Fundament
Świętokrzyskie: Pacholski - XVII-XIX w.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam nazwiska”