Witam,wladekrz pisze:Witam raz jeszcze. Bardzo bym prosil o sprawdzenie nazwiska Taut.
Pozdrawiam i dziekuje
Nazwisko Taut nie występuje w spisie.
Moderator: Moderatorzy
Witam,wladekrz pisze:Witam raz jeszcze. Bardzo bym prosil o sprawdzenie nazwiska Taut.
Pozdrawiam i dziekuje
Kazimierzu,1kazek pisze:Serdecznie Witam!
Pani Magdaleno prosze o dokonanie sprawdzenia czy na cmentarzach djecezji luckiej wystepuja nazwiska ?
-Krych
-Ciesielscy
-Zielinscy
-Franciszka Borduna zd.Krych
-Maria Zygmuntowicz-Wolny zd.Krych
-Helena Michalczuk zd.Krych
Joasiu,Joanna Januszewska pisze:Witaj Magda,
czy mogłabym prosić o sprawdzenie Januszewskich na cmentarzach w Zaleszczykach i Czortkowie. Mój pradziadek Jan Januszewski zmarł w 1911 roku w Zaleszczykach.
Joanna Januszewska
Joanno,Joanna Januszewska pisze:Magda, bardzo dziekuję. Pradziadek podobno zmarł w dniu egzaminu maturalnego swojej córki. Rano się pożegnali, a gdy wróciła po egzaminach on już nie żył.
Nie ma tam innych Januszewskich? Może na innych cmentarzach? Interesją mnie jeszcze Soleccy i Szczepankiewicze.
Joanna Januszewska
Elzbieto,elgra pisze:Witaj Magdaleno.
Bardzo prosze o sprawdzenie nazwisk
Drzewicki/Drzewiecki, Eitner, Ołpinski, Prędecki, Sander, Zablocki
Z gory bardzo dziekuje za poswiecony czas.
Elzbieta
Piotrze,pepe08 pisze:Pani Magdaleno proszę o sprawdzenie nazwisk:Czajkowski i Mazur,a miejscowości to Petlikowice Stare i Dobropole pow.Buczacz.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Piotr Piotrowicz
Helenko,helenka13 pisze:Witam serdecznie Magdo,proszę o sprawdzenie nazwiska Jastrzębski, Maksymowicz, z Tarnopola.Szukam grobów moich pradziadów, byli pochowani w Tarnopolu.Pozdrawiam Helena.
Helenko,helenka13 pisze:Magdaleno,serdeczne podziękowania,jestem blisko,ale nadal szukam pradziadów.Całuski
Helena
Dzień dobry,burban pisze:Wiataj Magdo,
bardzo proszę o sprawdzenie nazwiska Stabrowski (Sztabrowski). Okolice Łopatyna.