Witam
Zgłaszam się do Was z prośbą o retusz poniższych zdjęc, gdyż sama nie mam na ten temat zielonego pojęcia

Polowanie we wsi Łachany (obecnie Gołębie) 1917r. Drugi na prawo od stojącej kobiety, to mój pradziadek Antoni Radwański.

Zdjęcie z medalionu mojej prababci Ireny z Cemplów przedstawiające jej męża a mojego pradziadka Antoniego Radwańskiego.

Ksiądz Leon Radwański proboszcz z Rogotwórska, bohater anegdot. Był bratem mojego praprapradziadka. Zdjęcie wykonane 100-120 lat temu.

Leonard Cempel z żoną Zofią. Był to brat stryjeczny mojego prapradziadka Emila Stefana Cempla.

Franciszek Radwański, brat mojego pradziadka Antoniego Radwańskiego.

Prace polowe z użyciem lokomobili, albo w Strusinku, albo we wcześniejszym majątku Radwańskich.

Ten po prawej stronie z siwą brodą to Wiktor Radwański mój prapradziadek. Pozostali to jego synowie. Od lewej: Marian lub Antoni, Franciszek, Marian lub Antoni, Józef. Brak na zdjęciu ostatniego z braci - księdza Henryka.

Ślub Jana Nalazek i Bronisławy zd. Gąsior - moich pradziadków.

Brat mojego pradziadka Kazimierza Żebrowskiego - Wacław z ich matką Anastazją Wunderlich.

Siostra mojej prababci - Jadwiga Kołakowska z domu Cempel.

Dziewczynka na zdjęciu to mojaj babcia Jadwiga z Żebrowskich Waldek, a pierwszy po prawej to jej brat Mieczysław Żebrowski.