Zdjęcie Henryka Grabkowskiego (szkoda, że oryginał taki niewielki)

Pozdrawiam Henryk Grabowski

Moderator: Moderatorzy
KrzychB pisze:Mam pewną propozycję dla wszystkich osób odwiedzających ten dział i publikujących swoje zdjęcia. Myślę, że będzie to ciekawe urozmaicenie, jako że ostatnio posty sprowadzają się jedynie do "proszę" i "dziękuję"![]()
Chodzi mi mianowicie o to, żeby - zamiast wstawiać hurtem linki do obrazków - opowiedzieć pokrótce historie swoich fotografii, przybliżyć nam, z jakich lat pochodzą, kogo lub co przedstawiają, z jakim wydarzeniem się wiążą. Zdecydowanie brakuje mi w tym miejscu takiej drobnej refleksji; wątek znalazł się w dziale Porad technicznych i jest chyba traktowany zbyt instrumentalnie.
Bądź co bądź, nie jest to forum fotograficzne ale genealogiczne, na którym dzielimy się swoimi rodzinnymi historiami. Jestem przekonany, że w takiej formie nasza mała (już nie taka mała!) galeria będzie jeszcze bardziej atrakcyjna, dlatego proszę, nie zapominajcie dorzucić paru słów od siebie![]()
elgra pisze: Bardzo ciekawe te Twoje zdjecia, napisz nam cos o nich. Gdzie i kiedy byly robione, kogo przedstawiaja. Bedzie o czym myslec w trakcie retuszowania.