Andrzej
Moderator: Moderatorzy
tego nie rozumiem....mika_tomasz pisze: Dzięki temu mogłaś opublikować część swojego drzewa na serwerze i teraz masz do niego dostęp bez potrzeby powtórnego logowania, wystarczy aby był uruchomiony FTB.
Osobiście myślę, że warto byłoby popytać w drukarniach, lub w agencjach reklamowych.RoBo pisze: Gdzie mogę wydrukować wykres wygenerowany w formacie pdf z portalu Myheritage?Chodzi mi o wykres
ze zdjęciami,w kolorze i czytelny.
maruderkis pisze: Gdzie mogę wydrukować wykres wygenerowany w formacie pdf z portalu Myheritage?Chodzi mi o wykres
ze zdjęciami,w kolorze i czytelny.
Dodam jeszcze,że najlepiej jakby była to drukarnia,agencja lub studio reklamowe zajmujące się drukiem wielkoformatowym (jeśli interesuje Cię wydruk sporej wielkości-co podejrzewam,tak jestRoBo pisze:Osobiście myślę, że warto byłoby popytać w drukarniach, lub w agencjach reklamowych.
Owszem ,tak też możnamaruderkis pisze:Ja bym proponował wpisać w google.pl <drukowanie wielkoformatowe> do tego może jeszcze miejscowość np. drukowanie wielkoformatowe Kraków. Na niektórych stronach powinny być cenniki, więc warto się zapoznać, ogólnie z cenami, najlepiej w różnych miastach/firmach.
Marcin