Witaj Aniu,milunia00 pisze:Witam,
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwisk :
Jędrasiewicz, Kunert, Gierak w powiecie konińskim.
Bardzo dziękuję,
Ania
żadnego z tych nazwisk nie ma w tym powiecie.
Moderator: Moderatorzy
Witaj Aniu,milunia00 pisze:Witam,
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwisk :
Jędrasiewicz, Kunert, Gierak w powiecie konińskim.
Bardzo dziękuję,
Ania
Żaneto,zetka pisze:Uprzejmie proszą o sprawdzenie nazwiska Ekielman
Piotrku,robbi89 pisze:Witam,
czy mogę prosić o sprawdzenie nazwiska Bobowski w powiecie kutnowskim albo łowickim. Nie wiem czy powiat łowicki został uwzględniony w tym spisie, ponieważ został on przyłączony do województwa łódzkiego dopiero w 1939.
Pozdrawiam
Piotrek
Przykro mi Mateuszu ale tych nazwisk nie ma.Mateusz_Kujawa pisze:Witam.
Prosiłbym o sprawdzenie nazwisk Mazerant i Zmorski w powiecie Piotrkowskim.
Pozdrawiam
Nie moge sledząc zapytania dojśc z jakiego powiatu ta Łękawa bo Przdpełscy mnie interesują i czy coś jest tam więcej jeszcze o tej Helenie. P.Fronczak Waldemar pisze:Łękawa należała do Heleny Przedpełskiej, a w Gałkowicach i Kalisku raczej nie było majątków powyżej 50 ha.
O Helenie nic więcej nie ma - jest to tylko wykaz.hykiel pisze:Nie moge sledząc zapytania dojśc z jakiego powiatu ta Łękawa bo Przdpełscy mnie interesują i czy coś jest tam więcej jeszcze o tej Helenie. P.
Jurku,hykiel pisze:Jeszcze o Pulińki w brzezińskim.
Syn Pulińskich był w skierniewickiej szkole to jaki to mógl być powiat woj łodzkiego na pewno? a moze nie mieli 50 ha. ale w wojnę majątek przejął niemiecki powiernik. Pewnie mam sznse inaczej znależć.
Niestety, te nazwiska nie występują.KasiaMP pisze:Witam
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwisk Owczarczyk i Okrasa.
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia
Marianno,marianna_r pisze:Witam
Proszę o sprawdzenie nazwiska Potakowski, Kluska, Różalski w powiecie łęczyckim.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Gra-Ad pisze:Witam,
Proszę o sprawdzenie w powiatach: brzezińskim, łódzkim i piotrkowskim następujących nazwisk:
- Koluszkowski, Pawlak, Piotrowski.
Pozdrawiam
Adam