Witam Wszystkich,
Mam wielką prośbę do osób z woj. warmińsko-mazurskiego o udzielenie mi informacji gdzie mogę znaleźć informacje o miejscu przechowywania ksiąg metrykalnych oraz aktów stanu cywilnego miejscowości Żegoty gm. Kiwity pow. Lidzbark Warmiński. W bazie danych Pradziad nie ma żadnych informacji, a na odpowiedź z AP Olsztyn ciągle czekam. Będę wdzięczny za pomoc.
Krzysztof
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Parafia rz.-k. Żegoty gm. Kiwity pow. Lidzbark Warmiński
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 51
- Podziękował/a: 1 raz
- Podziękowano: 1 raz
Re: Parafia rz.-k. Żegoty gm. Kiwity pow. Lidzbark Warmiński
Niestety te USC również nie posiadają informacji o metrykach i aktach usc z miejscowości Żegoty.
Kostka-Lubelszczyzna, głównie Janowiec-Kazimierz Dolny-Puławy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 51
- Podziękował/a: 1 raz
- Podziękowano: 1 raz
Re: Parafia rz.-k. Żegoty gm. Kiwity pow. Lidzbark Warmiński
Niestety okazuje się, że księgi metrykalne posiada tylko ksiądz na parafii. Obdzwoniłem wszystkie możliwe miejsca tj. AP i AA w Olsztynie oraz USC w Kiwitach i Lidzbarku i uzyskałem negatywną informację. Mam prośbę czy ktoś dysponuje książką 650 lat Żegot, w której ponoć jest wiele wspomnień byłych mieszkańców tej miejscowości.
Krzysiek
Krzysiek
Kostka-Lubelszczyzna, głównie Janowiec-Kazimierz Dolny-Puławy