Witam!
Jestem po awarii komputera i mam teraz problem z zalogowaniem się na genealodzy.pl
pokazuje się przy okienkach do wpisania hasła i nazwy ,że muszą być włączone cookie.Skąd je wziąć.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Mieczysław
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Mam problem z cookie
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 611
- Podziękowano: 153 razy
Re: Mam problem z cookie
Mieczysławie,
komunikat, że musisz mieć włączone "cookies" (=ciasteczka) jest w zasadzie tylko informacyjny, bo żeby gdziekolwiek się zalogować to trzeba mieć je włączone. Domyślnie są one włączone w przeglądarce internetowej - więc nic nie musisz robić.
Spróbuj wcisnąć po prostu OK, a powinno być dobrze.
Gdyby nie było, to zrób screena jaki błąd Ci wyskakuje i dodatkowo napisz jakiej przeglądarki internetowej używasz - to coś poradzimy.
komunikat, że musisz mieć włączone "cookies" (=ciasteczka) jest w zasadzie tylko informacyjny, bo żeby gdziekolwiek się zalogować to trzeba mieć je włączone. Domyślnie są one włączone w przeglądarce internetowej - więc nic nie musisz robić.
Spróbuj wcisnąć po prostu OK, a powinno być dobrze.
Gdyby nie było, to zrób screena jaki błąd Ci wyskakuje i dodatkowo napisz jakiej przeglądarki internetowej używasz - to coś poradzimy.
Beata
Mi tak się pojawia jak źle hasło wpisze.
Piotr Jażdżyk
Szukam osób o nazwisku: Jażdżyk (Mielec, Sosnowiec); Mordec (Chorzelów, Brzyście, Gawłuszowice, Przykop, Buffalo (USA)); Gaba (Chorzelów); Giza, Lasota (Trzykosy, Koprzywnica, Łoniów); Wilk (Rawa Ruska); Łukjanienko i Moszczenko (Chabno (ZSRR))
Szukam osób o nazwisku: Jażdżyk (Mielec, Sosnowiec); Mordec (Chorzelów, Brzyście, Gawłuszowice, Przykop, Buffalo (USA)); Gaba (Chorzelów); Giza, Lasota (Trzykosy, Koprzywnica, Łoniów); Wilk (Rawa Ruska); Łukjanienko i Moszczenko (Chabno (ZSRR))
-
- Podziękował/a: 12 razy
- Podziękowano: 16 razy
zrób screena! Oooooooooooooo 

Pozdrawiam. Elżbieta
rabbuni@wp.pl
poszukiwany: plan centrum Szadku i Wielkiej Wsi pod Szadkiem k. Zduńskiej Woli sprzed wojny lub powojenny do ok.1950r. : przy okazji wizyty w archiwum, bibliotece, geodezji proszę zapytać. :D [/url]
rabbuni@wp.pl
poszukiwany: plan centrum Szadku i Wielkiej Wsi pod Szadkiem k. Zduńskiej Woli sprzed wojny lub powojenny do ok.1950r. : przy okazji wizyty w archiwum, bibliotece, geodezji proszę zapytać. :D [/url]
@rabbunii - ja staram się pomóc, a google nie gryzie
http://www.google.pl/search?q=jak+zrobi ... a&ie=UTF-8

Beata
-
- Podziękował/a: 12 razy
- Podziękowano: 16 razy
Ja tylko podziwiam.Bea pisze:@rabbuni - ja staram się pomóc, a google nie gryzie

Pozdrawiam. Elżbieta
rabbuni@wp.pl
rabbuni@wp.pl
-
AUTOR TEMATU - Posty: 611
- Podziękowano: 153 razy
Już go rozwiązałem nie korzystając z cookies.mieczysław maziarski pisze:Witam!
Jestem po awarii komputera i mam teraz problem z zalogowaniem się na genealodzy.pl
pokazuje się przy okienkach do wpisania hasła i nazwy ,że muszą być włączone cookie.Skąd je wziąć.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Mieczysław
Skorzystałem z pozycji zapomniałem hasła.
Zgodnie z instrukcją wpisałem swój nick,adres emailowy i kliknąłem wyślij.
Na mojej poczcie dostałem nowe hasło nadane przez genealodzy.pl ,które wpisałem logując się ponownie wpisując swój nick i nadane hasło.Kliknąłem zaloguj i udało się.
Pomagającym mi serdecznie dziękuję.
Mieczysław