Witam
Od jakiegos czasu staram sie zrozumiec tutejsze forum. Mam juz upatrzone watki ktore staram sie czytac i wypatrzylem kilka osob ktorych wypowiedzi chcialbym wiecej i rowniez w innych watkach poczytac. Tu wlasnie sie pojawia problem. Klikajac w nick danych osob zostaje przekierowany na strone , na ktorej widnieje komunikat :
"Nie masz wystarczających uprawnień, żeby przeglądać listę użytkowników i profile."
Jako osoba poczatkujaca na tym forum a wrecz raczkujaca nie wiem jak z tej sytuacji wybrnac. Przesledzenie wypowiedzi wielu osob moglo by mi dac odpowiedzi na niektore pytania bez potrzeby zakladania nowych watkow. Czy da sie cos z tym zrobic?
Pozdrawiam
Marek Z.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Nie masz wystarczających uprawnień...
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 5 razy
- Podziękowano: 6 razy
- Kontakt:
Re: Nie masz wystarczających uprawnień...
Witam!
Nie bardzo wiem w czym problem, ale być może jest tak, że Admin ustalił minimalną liczbę postów dla użytkowników pełnoprawnych np. na 5 postów. Tak jest na innych portalach, może jest tak i tu. Tego jednak nie wiem na 100 %. Warto przestudiować regulamin forum. Jeżeli nic takiego w regulaminie nie ma, to zgłoś to Adminowi. Na pewno Ci odpowie.
Pozdrawiam serdecznie
Józek
Nie bardzo wiem w czym problem, ale być może jest tak, że Admin ustalił minimalną liczbę postów dla użytkowników pełnoprawnych np. na 5 postów. Tak jest na innych portalach, może jest tak i tu. Tego jednak nie wiem na 100 %. Warto przestudiować regulamin forum. Jeżeli nic takiego w regulaminie nie ma, to zgłoś to Adminowi. Na pewno Ci odpowie.
Pozdrawiam serdecznie
Józek

Józek-Lubuskie Towarzystwo Genealogiczne
....................................
szukam:
Pławski, Butrym, Pawłowski,
Wenne, Studziński, Costazza
....................................
szukam:
Pławski, Butrym, Pawłowski,
Wenne, Studziński, Costazza
-
- Podziękował/a: 145 razy
- Podziękowano: 322 razy
- Kontakt:
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski
-
AUTOR TEMATU - Posty: 31
- Podziękowano: 2 razy
Witam ponownie ,
postaralem sie ostatnio troche bardziej przylozyc do forum 4genu , napisalem w kilku watkach ( troche straszych ) posty pokazujace , ze moja obecna wiedza jest na poziomie tego , ze nie koniecznie jestem tu po to by zwracac sie o prosby do innych urzytkownikow.Spelniam warunki okreslone przez Was w watku :
http://forgen.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=1796
napisalem juz 9 postow ( ten jest dziesiaty) gdzie podane jest w watku :
http://forgen.pl/forum/viewtopic.php?f=39&t=4448
,ze po 5 moge spodziewac sie koloru zielonego a co za tym idzie troche wiekszych uprawnien na tym forum ktore moga mi ujawnic przesledzenie postow kilku tutejszych osob zanim znow "dostane po oczach" za nie zaznajomienie sie z trescia innych watkow. 5 z napisanych przezemnie postow wnosi cos nowego lub pomaga zrozumiec innym cos na co nikt inny nie zareagowal. Dolanczam tak zwany usmiech :) bo naprawde zalezy mi na ulatwieniu zapoznania sie z postami i wiedza Tomasza Szuta i Leona Kaisera oraz kilku innych osob.
Pod postami podpisuje sie swoim Imieniem i pierwsza litera nazwiska . W profilu mam te dane wpisane pelne. Oswiadczam ze nie zasypie forum prosbami o tlumaczenia z rosyjskiego , laciny czy niemieckiego bo potrafie sobie sam to przetlumaczyc w 99,9% . Jako jedyna swoja wade uwazam brak uzywania polskiej czciaki i ewentualne lub ewidentne bledy ortograficzne ale chyba w tej kwesti nie jestem tu jedyny.
Pozdrawiam
postaralem sie ostatnio troche bardziej przylozyc do forum 4genu , napisalem w kilku watkach ( troche straszych ) posty pokazujace , ze moja obecna wiedza jest na poziomie tego , ze nie koniecznie jestem tu po to by zwracac sie o prosby do innych urzytkownikow.Spelniam warunki okreslone przez Was w watku :
http://forgen.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=1796
napisalem juz 9 postow ( ten jest dziesiaty) gdzie podane jest w watku :
http://forgen.pl/forum/viewtopic.php?f=39&t=4448
,ze po 5 moge spodziewac sie koloru zielonego a co za tym idzie troche wiekszych uprawnien na tym forum ktore moga mi ujawnic przesledzenie postow kilku tutejszych osob zanim znow "dostane po oczach" za nie zaznajomienie sie z trescia innych watkow. 5 z napisanych przezemnie postow wnosi cos nowego lub pomaga zrozumiec innym cos na co nikt inny nie zareagowal. Dolanczam tak zwany usmiech :) bo naprawde zalezy mi na ulatwieniu zapoznania sie z postami i wiedza Tomasza Szuta i Leona Kaisera oraz kilku innych osob.
Pod postami podpisuje sie swoim Imieniem i pierwsza litera nazwiska . W profilu mam te dane wpisane pelne. Oswiadczam ze nie zasypie forum prosbami o tlumaczenia z rosyjskiego , laciny czy niemieckiego bo potrafie sobie sam to przetlumaczyc w 99,9% . Jako jedyna swoja wade uwazam brak uzywania polskiej czciaki i ewentualne lub ewidentne bledy ortograficzne ale chyba w tej kwesti nie jestem tu jedyny.
Pozdrawiam
Marek Z.
-
- Podziękował/a: 37 razy
- Podziękowano: 41 razy
- Kontakt:
... i jak widzę, już się zazieleniłeś
W.

W.
Witold Hanak - pkt IV.4.k regulaminu
-- ysearch: QU4UV -------------------------------------------
http://hannak-familie.eu Falkenberg O/S, Breslau, Erfurt
-- ysearch: QU4UV -------------------------------------------
http://hannak-familie.eu Falkenberg O/S, Breslau, Erfurt