Wykryto AdBlocka: Nasze forum utrzymywane jest z funduszy prywatnych a jego działanie może wesprzeć wyświetlanie reklam. Wesprzyj forum i wyłącz AdBlocka na tej stronie.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Jurek,
ja bardzo dziekuje za sprawdzenie i poprosze o numery aktow.
Chcialabym spytac czy bedziesz wracal do wczesniejszych lat (np 1842 ), czy Twoje poszukiwania juz sie koncza?
hykiel pisze:Zauważcie zmianę wezwania parafii(dzięki czujnej Krystynie)
Jurku,
Na forum zaglądają pracownicy AP Łódź i to im należą się podziękowania za spostrzegawczość.
Aby tytuł wątku - nazwa parafii, który pozostaje na wieki był prawidłowy pozwoliłam sobie napisać w ich imieniu.
Kasiek
juz spieszyłem ci donieśc ze przejrzałem dziś 1841 1843 i twoja Anna nie urodziła sie , więc moze to jednak 1848 sprawdzę. Masz natomiast wtych latxh innych Freund ktorych numery aktów mam i juz wkrótce jakos podeslę poproszę o emailowy adres na PW albo mego emaila.
w 1841 1943 sa znowu Zachert i Wegner tez proszę oemailowe adresy.
Jurek,
wyslalam Ci email na pw; moglbys mi powiedziec czy go dostales czy nie?
Admin kiedys dal mi znac, ze moje pw nie dochodza do adresatow; chcialabym tylko sprawdzic.
A z numerami aktow sie nie spiesz, kiedy bedziesz mogl, ja poczekam.
Moi drodzy
nie zapomniałem o was, zmarła moja żona i troche dochodziłem do uzytku.
Pospisywane z aktów was dotyczących numery a czasem więcej czeka w domu na uporządkowanie i skanowanie i wysyłkę mailami. Kto mi adresu mailowego nie przysłał to poproszę teraz.
Uwaga!
Teraz mam kolejna porcję z lat 1865- 1876.
Najpierw przejrze czy nie ma moich (w poprzedniej porcji nic nie było) Knopf Moritz.
Mozecie złozyc wasze potrzeby tylko jak zawsze prosze o w miare konkretnie maks 3 lata.